MikroStalja Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 MMORPG Life je firma sa dugogodišnjim iskustvom u kreiranju i vodjenju vlastitih vebsajtova na engleskom jeziku koji za tematiku imaju video igre. Trenutno pokrivamo nekoliko MMORPG (SWTOR, DCUO, TESO, Wildstar) i single player igara. U potrazi smo za honorarnim saradnikom na odredeno vreme (za pocetak tri meseca) koji bi nam pomogao u kreiranju sadržaja za naše vebsajtove. Kandidati bi trebalo da ispunjavaju sledece uslove: iskustvo u igranju MMORPG igara (ne samo WoW) poželjno iskustvo u pisanju guide-ova ili clanaka vezanih za video igre profesionalan pristup (razgranicenje izmedu ispunjenja zadataka i igranja igre) Znanje Engleskog neophodno - viši nivo znanja Engleskog jezika izrazita prednost. sposobnost samostalnog rešavanja zagonetki u igrama (questova, jumping puzzles, skrivene lokacije i slično) Radi se isključivo iz kancelarije u centru Beograda sa ostatkom tima. Mogućnost kontinuirane saradnje i posle ovog tromesečnog anganžmana. Sve prijave slati na jobs at mmorpg-life tacka com sa naznakom da se prijavljujete sa KlanRuR foruma. CV i spisak relevantnih informacija priloložiti u mailu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 Realno, dream job, pošto kod nas kuglane nisu toliko zastupljene :-) OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted February 1, 2014 Author Report Share Posted February 1, 2014 Jos kad bi se neko javio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 (edited) Da je ovo bilo koja godina u rasponu 2005-2010, ja bih sigurno :-) Jes' da nisam MMO Gamer, ali priučio bih se :-.) Edited February 1, 2014 by milanche OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 1, 2014 Report Share Posted February 1, 2014 Stvarno lep oglas. Vidim da pise da se naznaci da se prijavljuju kandidati sa KlanRur foruma. Imam jednog prijatelja za kog mislim da bi bio savrsen kandidat, samo nije sa klan rura, jel ok da ga preporucim ? tj.. da mu dam oglas da se prijavi? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted February 1, 2014 Author Report Share Posted February 1, 2014 Nema nikakvih ogranicenja u smislu da li je sa RuR-a ili ne. To je vise meni da znam na koji oglas su se ljudi javili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts