qwert00 Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 (edited) hp pavilion g6-1225sm, Intel i5-2430M / 4GB / 750GB / AMD HD 6470M 1GB / BT / Cam u garanciji jos manje od 2 meseca(pisana garancija i fiskalni-win win). kao nov. odlican. veci deo vremena nije koriscen.zato ga i prodajem 300e za kesh,mislim da je korektno. moze zamena za jacu ati grafiku,neku am3 plocu sa vise slotova i sl...uz moju ili vasu doplatu, moze i zamena za jeftinijji laptop-ali isti da bude bar malo u garanciji.(postojanje pisane garancije olaksava sve eventualne probleme)... baterija traje oko 2 sata na balanced modu. nisam probao na power saved modu(verovatno bi trebalo da traju duze tako)...inace da je laptop kao nov(zaista!) je podatak da sa njega nije skinuta ni folija- toliko je mnogo koriscen-tj nekoriscen ovih skoro dve godine edit>dakle dobijate bukvalno skoro nov laptop. Edited January 21, 2014 by qwert00 1 C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Greota slike neke da daš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted January 21, 2014 Author Report Share Posted January 21, 2014 pa na googlu moze da se vidi kako izgleda? a sam je jedva koriscen.-pa stoji da nije ni skinuta gornja folija sa njega:) dakle recimo 9,5 od 10 ..jer ipak nije nov iz prodavnice da bi mogao da dobije ocenu 10:) C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 malo koriscen 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 Da idem da kupim onda onaj sa interneta kada tamo već gledam? :D Koliko ja znam, možda je crkao i prodaješ držač za papir :P 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted January 22, 2014 Author Report Share Posted January 22, 2014 postoji pisana garancija i fiskalni..tako da necu komentarisati ovo sto pricas 1 C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted January 22, 2014 Report Share Posted January 22, 2014 Mislim da ces sa ovim stavom tesko prodati bilo sta.Inace,laptop nije los,ja sam sad uzeo malo bolji od ovog Dell 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted January 22, 2014 Author Report Share Posted January 22, 2014 (edited) danas su svi kriticari prodacu ga sigurno edit>a I da ga ne prodam stojace kao I do sada:) ne prodajem zato sto mi trebaju pare odma sada odma, nego ga prodajem zato sto ga ne koristim. kao nov je laptop.moze se videti. jedino ga mogu slikati telefonom a kvalititem slika je krsh sa mojim telefonom. i nista se ne bi videlo.a sigurno ako na sebi ima foliju gore jos uvek-ne moze da bude izgreban:) laptop sa folijom na sebi-dovoljno govori koliko je mnogo koriscen Edited January 22, 2014 by qwert00 C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Ako kaze da nije skinuo ni foliju, ne kapiram sto svirate kurcu za slike. Ako neko hoce da kupi, svakako ce otici da pogleda. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Zašto bi se cimao neko uopšte da ulazi dublje u priču ako on neće da slika makar i balvanom, ali samo da se vidi da je ceo i ima foliju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Zašto bi se cimao neko uopšte da ulazi dublje u priču ako on neće da slika makar i balvanom, ali samo da se vidi da je ceo i ima foliju :) Kapiram ja sta ti hoces da kazes. Valjda racuna da ako je neko zainteresovan, svakako ce da dodje da vidi tu foliju ili sta vec. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted January 25, 2014 Author Report Share Posted January 25, 2014 290e I uz njega na poklon ide I neka starija Toshiba torba kome treba.za razliku od laptopa na kome prakticno nema tragova koriscenja(ok, folija nije nova I mozda ima malo prasine..ali ako skinete I bacite foliju nema tragova-sem ako ne zelite da ostavite foliju na njemu ) na njoj ima tragova koriscenja ali ne znaci da je unisteta . moze da se koristi-laptop I stoji u toj torbi da ne bi skupljao prasinu C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted February 4, 2014 Author Report Share Posted February 4, 2014 285e C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted February 7, 2014 Author Report Share Posted February 7, 2014 (edited) posto je bilo pitanje: baterija drzi oko 2 sata. hdd je radio manje od 10 dana ukupno(nekoriscen skoro) 280e Edited February 8, 2014 by qwert00 C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted February 10, 2014 Author Report Share Posted February 10, 2014 prodato C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts