enzou Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 Jel igrao neko Starbound? Ja imam Terrariju na steamu i nije losa, Starbound mi nekako izgleda bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 Terariu nisam probao,Strbnd jesam bacio jedno sat vremena, koliko vidim jedna te ista stvar sa manjim izmenama.Lično,ne bih mogao da provedem preko 10+/50+ sati jer postane repetitivno.Kombat mehanika bedna,skupljanje resursa i crafting nije loš a bukvalno 90% vremena se provodi na tu aktivnost.Više volim da mi je ta survival mehanika opcionalna ili zastupljena u manjoj meri i iskombinovana sa drugim,a ako je već to glavna mehanika ne zelim da je u 2D sa art dizajnom za decu. Igra kao da je iz 2002. a i tad bi bila ono osrednja i više je namenjena za mladju populaciju tako da ne verujam da to iko igra ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzou Posted January 4, 2014 Author Report Share Posted January 4, 2014 Pa ja je uzeo kad je bila na Autumn Sale-u, cisto da vidim na sta lici, smori posle nekih pola sata igranja. Minecraft je svakako bolji naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 Ih,Minecraft je nepravazidjen,the one n only Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzou Posted January 5, 2014 Author Report Share Posted January 5, 2014 Imas li legalnu kopiju i jel igras na nekom serveru? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Nemam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 (edited) Imam i terariju i starbaund i majnkraft. Ko voli Zelda fazoncic, Terarija/Starbaund je za njega/nju. U sustini, Starbaund = terarija na steroidima, jer menjas planete, pa nisi limitovan samo na jedan svet kao sto je u terariji. Dobar je starbaund, da ne kopam sad pros and cons, nekome leze ovakve igre, nekome ne. Jedina mana, bar za sada, je sto je prevelik grind. Dobra stvar je sto u Starbaundu imate rase.Od rase zavisi kako vam brod izgleda, i dizajn stvarcica koje pravite itd.A i neki, kao, storyline.Zanimlivo je, svakako. Preporuka, ali bolje da se saceka da ode na nekibh 25-50% popusta. Edited January 7, 2014 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Volim side scrolling igre u bilo kakvoj formi ali taj survival u 2D... Kao sto si rekao,jednostavno mi ne lezi.Da li zbog mehanike,OP grinda,zato sto nisam igrao Zeldu kao klinja nzm. Stvarno,probao sam i nece pa nece. E,i povalčim zadnju rečenicu a i kraj prethodne odozgo,vise je hejt nego misljenje xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzou Posted January 8, 2014 Author Report Share Posted January 8, 2014 Ja sam cekao ceo Holiday Sale da stave neki discount na starbound, ali nista, moneyhungry gejovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Bio je definitivno popust tokom praznika, mozda je bio flash sale ali je sigurno bio popust. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Nije bio starbound na popustu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzou Posted January 10, 2014 Author Report Share Posted January 10, 2014 Nije bio, nije ni DayZ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Igrao sam Terrari-u nekih 5-6 sati sa drustvom i mozda je i ok kad igrate zajedno, solo nikako... Ono sto je primetno je da Terraria zauzima 50mb dok Starbaund 1.5gb (ako se ne varam, znam da je preko gigabajta), tako da je tu meni odmah u principu sve bilo jasno, drugari su uzeli starbound, usli jednom i vise nikad tako da me ta prica nije dalje zanimala, ali ono sto sigurno znam jeste da je bolje od Terraria-e, i mislim da je Starbound i dalje na early access, kao i dayz, sto retko kad rezultira popustom, sve dok igra ne izadje iz te bete ili kako god... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Ja poceo sinoc da pikam Starbound, i na pocetku po malo smara, ali kasnije postaje sve interesantnija, a terrariu jos nisam probao, ali planiram u skorije vreme! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 Nije bio, nije ni DayZ. kakve sad veze ima dayz sa ovim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted March 1, 2014 Report Share Posted March 1, 2014 vazno je da nije bio na popustu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Ima li jos uvek nekog ko igra Terariju ? Upravo sam je uzeo ali mi nije bas jasno sta bi trebalo da radim. Iskopao sam Moriju ispod kuce.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Kopaj rude, pravi bolju opremu, ubij normal bosseve, ubij wall of flesh, ubij hardmode bosseve, ubij planteru ubij golema, uzmi da radiš fishing questove od dosade :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Instructions unclear, dick stuck in a fan.. Sala na stranu, ok mora prvo da nadjem nekog bosa da vidim koliko je jak da bi znao dal treba jos da kopam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Pa ako si u istraživanje i otkrivanje fazonu nemoj tražiti hintove i savete dok ne zapneš, ono što uvek možeš klot da radiš je da farmaš convenience iteme, tipa grappling hook, istražuješ crafting sistem praviš lift do pakla i sekundarne baze i to sve možeš danima da radiš uz pecanje koje je lepa zanimacija ako znaš šta radiš a potpuno gubljenje vremena ako ne znaš :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Ubio sam ova prva 3 bosa iz prve ali onaj Hell Boss me prebija gde me vidi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Standardni način je da napraviš dugaaaačak ravan most u paklu, ako je small world, onda barem pola mape ako nemaš DPS ko stoka i onda da ga spawnuješ na daljoj strani od centra, bežiš i biješ, naravno za kraći run opcije su i star cannon ako ćeš da farmaš zvezde 3 dana ili minishark i milijardu metaka naravno sad kad imaš corruption/crimson pickaxe možeš i da ideš na hellstone set da malo daš sebi prostora za upijanje dmga Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 ej ma imam molten armor ali mnogo los range weapon imam. A ne znam kako da napravim neki kasetan. Cu da farmujem jos malo pa cu da ga izazovem na duel. Nego pravim kucu u onom drvetu pa sam se skroz zaludeo ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 Jedva sam ubio ono govno Wall of Flesh.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 E sad tek postaje zanimljivo, u hard modu imaš nove rude, dobijaš ih tako što onim maljem što si dobio od WoF uništavaš crimson/corruption altare a time ujedno spawnuješ i wraiths koje su malo zajebanije i tako... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts