sinister Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 veruj mi, za par sezona, frenk ce biti jedna od glavnih figura u klubu, zapamti moje reci :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Moguće, ali opet ne radi se to tako :)Jebiga, možda jednostavno drugačije gledamo na ovu plemenitu igru! Meni je fudbal daaaaaaaaaleeeeeko više od igre, zato me i daleko više "pogađaju" ovakve stvari...Strogo romantični pogled na fudbal!no homo ofc Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 ja sam uz vanju, romantika uvek all the way to samo pedja pokusava da opravda da navija za pogresan klub :D no homo alfy ofc Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПУТИН Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 ma, mogla je sisetina da trenira i u noricu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 ja sam uz vanju, romantika uvek all the wayto samo pedja pokusava da opravda da navija za pogresan klub :D no homo alfy ofco/o Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 liverpul zagrizao za Balotelija. Meni je on ok kao igrac ali je totalni retard i ne znam da li im je ovo pametno. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 kasniš, demantovao je već Rodgers to juče Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 istina, nisam video noviju vest, fail. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 moj omiljeni klub iz plavo crnog dela milana je konacno odradio smislen i dobar prelazni rok.. Dićvi za džabalesku u odbrani, na sredini Mvila i Medel da briju, u napadu Osvaldo koji realno može fino da odigra..svi na pozajmice.. Valjda je ostalo para i da se neko konkretno ime kupi, tipa Ezekijel ako ga niko od velikih lovatora ne uzme.. A inace sam zapanjen i sokiran da niko ne kupuje Gaitana, i da će lik u Monaku završiti..Pa lik kida totalno Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Uzece ga Monako za brdo love, pa da ga za godinu dana proda za jos vece brdo Realu :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 (edited) ja i dalje ne verujem :D Edited August 6, 2014 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 "Reds sign Javier Manquillo" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 ja i dalje ne verujem :D prekini.a mogu vam reci i da frenk nece videti prvi tim 2 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Naravno da neću da prekinem, zato što je prilika savršena za prcanje :)A i ne vidim da je slično smetalo ostalima kada je Arsenal bio u pitanju, tako dono!Jebote, sada kada razmislim... ne zna se da li je gore to što je Čelzi otpustio legendu kluba ili što je ta ista legenda kluba u Stojke fazonu :)))))) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Dont worry, Mourinho knows what is doing :DDDDDDDDDDDDDDDD Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 learn2english grujane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 6, 2014 Report Share Posted August 6, 2014 Soon gagi. Soon :D 2 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 (edited) . Edited August 7, 2014 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DekaTzz Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Nastasic u Arsenalu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 sta li ce biti sa vidalom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 ode Vermaelen u Barsu pravo..nije lud da opet pojaca konkurenta kao sa Rvpom Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 FC Barcelona reveal that Thomas Vermaelen has a thigh injury, out for unknown period:D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 11, 2014 Report Share Posted August 11, 2014 prvo mi je bilo krivo sto nije presao u man-u ali mozda je ovako i bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 (edited) Transfer gossip: " Brendan Rodgers moves for Giuseppe Rossi and PSV forward -new Hazzard- Zakaria Bakkali" .. Edited August 14, 2014 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 pa da, kad su ga svi ispalili :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts