Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

Pa ne možete čoveku da date minus jer vam se ne dopada riba. Slika prvo nije nsfv, drugo, koliko vidim u BGu je i u potpunosti odgovara topiku. Osim ako nije fotošon. Onda mu dajte minusa što više!!!

+1

Minusujte retardiranost/marmenost korisnika, nemojte sadržaj koji je diskutabilan samo jer vam se ne sviđa ili vam fora nije smešna.

pljk!

Baš čudno što ti braniš taj stav.

To je moj stav od starta. Ko sam ja da mu dam minus jer mu je neka glupa fora/slika/video smešan, a meni nije? Ili ako se izvanredno izretardira ili baš postuje neku totalno nekul stvar pa hajde ali ovako kežual davanje minusa je totalno fejsbuk mentalitet.

Edited by CheighLee

pljk!

pa recimo ako ti odeš i postuješ novi spot od nekog XYZ izvođača koji je meni lično govno i mislim da svi koji slušaju to treba da umru, nisam u fazonu da ti dam minus samo jer imaš očajan ukus u muzici, to je tvoje pravo. Ako odeš i postuješ kako neko jebe male bebe i sliku sebe kako drkaš svoju kitu na to, onda ću ti dati minus. A možda i zovem pandure pride, ko zna.

Edited by CheighLee

pljk!

pa recimo ako ti odeš i postuješ novi spot od nekog XYZ izvođača koji je meni lično govno i mislim da svi koji slušaju to treba da umru, nisam u fazonu da ti dam minus samo jer imaš očajan ukus u muzici, to je tvoje pravo. Ako odeš i postuješ kako neko jebe male bebe i sliku sebe kako drkaš svoju kitu na to, onda ću ti dati minus. A možda i zovem pandure pride, ko zna.

Nisi ti baš najbolje shvatio poentu minusa i pluseva. Ako neko okači mrtvu bebu, admin će ga banovati, a ako okači glupu sliku na topik za zanimljive slike, daj mu minus.

ekstremizovao sam ga bez potrebe ali generalno ako se ne slažem sa nečijom idejom/razumnim stavom/ukusom u humoru, muzici, filmovima, nisam u fazonu da dajem minus.

ŠTO NE MORA DA ZNAČI DA MORATE I VI TAKO.... eto, i da napišem za one koji imaju pet godina pa mora da im se pojasni.

• Downvote (-1) 1

pljk!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...