Zr.ninja Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 155 dinara po komadu, treba mi 100+. Ako neko ima neka se javi pa da se dogovaramo, moze se reci da je hitno, jebe me paypal ne prolaze uplate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Najmanje sto mogu da ti uradim je da ti kupim iz stora po ceni,drugacije ne mogu. Pa ako ti nesto znaci.. inace video sad slucajno da je obican key 2.18 wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted December 24, 2013 Author Report Share Posted December 24, 2013 Hvala na ponudi, ali skupo mi je to. A dobro to okache pa ako se neko zajebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Jbg, tesko da ces naci nase da prodaju tako toliko kljuceva. Al ako se predomislis tu sam. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Zapravo nije toliko tesko kao sto mozda mislis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 155 dinara po komadu, treba mi 100+. Ako neko ima neka se javi pa da se dogovaramo, moze se reci da je hitno, jebe me paypal ne prolaze uplate. skroz realna cena,u store je 1.60 maximalno, a ti dajes kes pare vise nego fer , najbolje ti je da odes u dota serbia sobu ima lik iz ns-a koji prodaje kljuceve ali ga nemam na steam mislim da se boris zove ! Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted December 25, 2013 Author Report Share Posted December 25, 2013 skroz realna cena,u store je 1.60 maximalno, a ti dajes kes pare vise nego fer , najbolje ti je da odes u dota serbia sobu ima lik iz ns-a koji prodaje kljuceve ali ga nemam na steam mislim da se boris zove ! Imam ja jednog iz NS-a ali taj vishe nema uzeo sam 100 komada. E sad za tog Borisa nemam pojma, raspitaj se ako ti nije problem pa poshalji poruku ovde. Steam profil mi samo treba, nishta vishe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted December 27, 2013 Author Report Share Posted December 27, 2013 160 dinara po kljuchu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts