Mojsije Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 ESL Balkans organizira 1on1 turnir u Dota 2. O turniru: Turnir se sastoji od 4 kvalifikacijska kupa iz kojih prva 2 prolaze u finale ESL Balkans regije. Prvi igrač regionalnog finala osvaja NVIDIA GeForce GTX 760 grafičku karticu i uz to prva 3 igrača osvajaju prolaz u veliko finale gdje će se boriti protiv najboljih igrača iz drugih regija za ukupni novčani nagradni fond od 1,500 dolara.Tko može sudjelovati: Sudjelovati mogu svi igrači iz Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Svaki kvalifikacijski kup za početak je namješten za 32 igrača no prema potrebi može se smanjiti ili povećati. Svi kupovi igraju se po single elimination sistemu, sa best of 3 mečevima.1. kvalifikacijski kup: Datum: 29.12.2013. - prijave do: 29.12.2013, 18:30 Mode: Single Elimination | BO3 | 1on1 Linkovi: Naslovna stranica turnira | Kako se registrirati na ESL-u | Kako upisati svoj Dota 2 SteamID | Pravila (ista će vrijediti i za ostale kupove) Support: IRC | Support tiket Nagrade: 1. prolaz u finale ESL Balkans kvalifikacija 2. prolaz u finale ESL Balkans kvalifikacija 3. 1 mjesec ESL Premium Account Prijavi se za 1. kvalifikacijski kup! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Prijave su do 29. 18:30h, a jel se to vece krece I sa igrom ili ima neki drugi termin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mojsije Posted December 20, 2013 Author Report Share Posted December 20, 2013 Ovo je prvi u seriji od ukupno 4 kvalifikacijska kupa. Prijave za ostale kupove se otvaraju po zavrsetku svakog prijasnjeg kupa. Provjeri datume u naslovnoj stranici kupa. Takodjer primjecena je greska u sustavu prepoznavanja IPa korisnika pa se igraci iz Srbije nisu mogli prijaviti. Sada je to rijeseno te se svi mogu prijaviti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 (edited) Takodjer primjecena je greska u sustavu prepoznavanja IPa korisnika pa se igraci iz Srbije nisu mogli prijaviti. Sada je to rijeseno te se svi mogu prijaviti. Siguran? Residence Your residence must be in the same country as the League. Sad sam se prijavio preko nekog drugog linka gde mi nije trazio residence. Valjda je to- to, " 29.12.2013 I Qualifying Tournament Sign up! " Edited December 20, 2013 by MaYM.Dex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mojsije Posted December 21, 2013 Author Report Share Posted December 21, 2013 Siguran? Residence Your residence must be in the same country as the League. Sad sam se prijavio preko nekog drugog linka gde mi nije trazio residence. Valjda je to- to, " 29.12.2013 I Qualifying Tournament Sign up! " Da siguran sam. Možda si završio na HR kupu koji prihvaća samo igrače iz HR. U svakom slučaju vidim sada da ima i igrača iz Srbije pa valjda više nema problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Kako idu prijave? Btw. kako da potvrdim ovo? You must confirm your participation in the cup from this time onwards Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konjsvinjazaba Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Da li se dobija garancija na graficku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Paradajz Posted December 25, 2013 Popular Post Report Share Posted December 25, 2013 Da li se dobija garancija na graficku? Sta to tebe briga ti si 5v5 igrac, prelos si da bi igrao 1v1. Nemas nikakve sanse da osvojis ovo. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kAitorA Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 )))))))))))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konjsvinjazaba Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Hocu da kupim tu graficku od tog sto osvoji, pa mi treba i garancija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mojsije Posted December 26, 2013 Author Report Share Posted December 26, 2013 (edited) Evo vijest sa malo više detalja za 1. kup:http://www.esl.eu/balkans/dota2/nvidia_cup/news/234865/NVIDIA-GeForce-1-qualification-cup/ Napomenuo bih kao neke od važnijih stvari iz vijesti: - kup je povećan na do 64 igrača - kup će početi 2 sata ranije (u 17:00) sati.MaYM.Dex, on 24 Dec 2013 - 18:24, said: Kako idu prijave? Btw. kako da potvrdim ovo? You must confirm your participation in the cup from this time onwards Piše ti u ovoj vijesti vezano za Check-in sistem. U pravilu samo na naslovnoj stranici kupa moraš kliknut check-in u vremenu koje je zadano (30 min do 5 min prije kupa) kako bi ja znao tko je prisutan :) Da li se dobija garancija na graficku? Ukoliko ćemo je mi slati onda ćemo grafičku poslati preko naših kontakata u Srbiji a oni će vam poslati grafičku sa garancijom. Ukoliko će je slati sama NVIDIA, u tom slučaju moram provjeriti. Trenutno mi još nisu potvrdili kako žele isporučiti nagradu. Edited December 26, 2013 by Mojsije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Na sajtu pise da pocinje jedan sat ranije a ne dva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Mojsije tauren shaman sylvanas? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mojsije Posted December 28, 2013 Author Report Share Posted December 28, 2013 Na sajtu pise da pocinje jedan sat ranije a ne dva? Evo promjenio sam vijest na site-u. Sad svugdje piše 2 sata :) Mojsije tauren shaman sylvanas? :D Pa nego šta si mislio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 You are a registered participant of this cup. Gde se nalazimo za game? Koja je dalja procedura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mojsije Posted December 29, 2013 Author Report Share Posted December 29, 2013 Irc ili ingame. Kada napravim bracket sve ce se vidjeti i moci cete dodati protivnike na steam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 (edited) GLHF Edited December 29, 2013 by MaYM.Dex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bo5ke Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 bzv zakasnih pola sata xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mojsije Posted January 4, 2014 Author Report Share Posted January 4, 2014 (edited) Otvoren je slijedeći NVIDIA GeForce Dota 2 kvalifikacijski kup. Više informacija možete pročitati na slijedećem linku: http://www.esl.eu/balkans/dota2/nvidia_cup/news/235024/NVIDIA-GeForce-2nd-qualification-cup/ Sudjelovati smiju svi koji su sudjelovali i u 1. kvalifikacijskom kupu izuzev osvajača prvog i drugog mjesta. Prijave su na ovom linku: http://www.esl.eu/balkans/dota2/nvidia_cup/qualifier_cup_2/signup/ Također, dodan je i zahtjev da se upiše ispravan Steam kontakt na vaš ESL profil kako bi se olakšalo pronalaženje protivnika za vrijeme meča. Edited January 4, 2014 by Mojsije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Kako je proslo juce, ko je pobedio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mojsije Posted January 10, 2014 Author Report Share Posted January 10, 2014 Kako je proslo juce, ko je pobedio?http://www.esl.eu/balkans/dota2/nvidia_cup/qualifier_cup_2/rankings/prvo mjesto uzeo je Violen iz BiH, drugi je bio Chivava iz Srbije.U finalu sad imamo 4 igrača, 2 iz Srbije, 1 iz Bih i 1 iz Makedonije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceks Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 (edited) Mojsije kako se namesta taj steam kontakt na esl profilu? nebitno snasao sam se, mnogo glup sajt Edited January 10, 2014 by Ceks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Hmmm ne secam se da sam se ja prijavio? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mojsije Posted January 12, 2014 Author Report Share Posted January 12, 2014 (edited) Mojsije kako se namesta taj steam kontakt na esl profilu?nebitno snasao sam se, mnogo glup sajtZna ponekad bit glup site, al jednom kad uhvatis konce ide veoma lako. Meni je trebalo nekih tjedan-dva konstantnog koristenja jos tamo 2007 da bi se naviknuo i od onda jednostavno radim stvari skoro pa napamet.Hmmm ne secam se da sam se ja prijavio?Jesi, jesi...samo si zaboravio kao i jos par ljudi ocito :) Edited January 12, 2014 by Mojsije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mojsije Posted January 13, 2014 Author Report Share Posted January 13, 2014 Saznali smo i 3. i 4. finalista NVIDIA GeForce kupa. Prvo mjesto te bolji plasman u regionalnom finalu osvojio je Violen iz BiH a drugo mjesto uzeo je Chivava iz Srbije.Pred nama su još 2 kvalifikacijska kupa te još četiri moguća finalista u borbi za NVIDIA GTX 760 grafičku karticu i prolaz u EU finale.Info o 3. kvalifikacijskom NVIDIA GeForce kupu pročitajte ovdje:http://www.esl.eu/balkans/dota2/nvidia_cup/news/235678/NVIDIA-GeForce-3rd-qualification-cup/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts