dorcolac86 Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Kakve ti nebuloze pricas kobrice ovo je nemoguce ti si stvarno decko idiJot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Kakve ti nebuloze pricas kobrice ovo je nemoguce ti si stvarno decko idiJot. ne secam se da sam te bilo sta pitao ? iq sobna temperatura ? Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorcolac86 Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 (edited) ok, u pravu si..nemam snage da se raspravljam sa maloumnim covekom koji i dalje misli da je ovo 1.6 Edited December 20, 2013 by dorcolac86 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v2L.ph4ceeR Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 (edited) Sve ekipe i svi igraci koji su bili top u 1.6 su top u cs:go,isti poredak isto sve....tako da nemoj da pricate gluposti da cs 1.6 nema veze sa cs:go-om....ako je pucanje razlicito, nije teamplay, nije komunikacija, nije SKILL,nije isto kad imas 100 odigranih turnira i kad imas 5....a to ovi "buduci" nosioci i osvajaci nikad nisu imala i nikad nece imati....Cinjenicno stanje je da je ekipa kbp-a iskusnija 156puta od gameagentsa i od MadDogs-a i da imaju vise uspeha u cs:go a o 1.6 da ne pricamo... Prvi turnir kbp je igrao finale. (Kaspersky) Drugi turnir je ispao u 1/2 kao e-frag (defuse) Treci turnir je opet igrao finale kao e-frag (kgbcmstorm) Ove ekipe sto se bune imaju 2 puta prolazak grupa i jednom pruzen "otpor" BGD-u. U svakom slucaju budimo samo realni. Poz! :D Edited December 20, 2013 by NUG YOCA 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 pa ja to kazem , nisu poznati organizatorima za razliku od kbp-a koji postoji i u jednom i u drugom cs-u . Heh ne mogu da verujem kobrice da si csgo nazvao cs-om :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostinhoo Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 (edited) Sve ekipe i svi igraci koji su bili top u 1.6 su top u cs:go,isti poredak isto sve....tako da nemoj da pricate gluposti da cs 1.6 nema veze sa cs:go-om....ako je pucanje razlicito, nije teamplay, nije komunikacija, nije SKILL,nije isto kad imas 100 odigranih turnira i kad imas 5....a to ovi "buduci" nosioci i osvajaci nikad nisu imala i nikad nece imati....Cinjenicno stanje je da je ekipa kbp-a iskusnija 156puta od gameagentsa i od MadDogs-a i da imaju vise uspeha u cs:go a o 1.6 da ne pricamo... Prvi turnir kbp je igrao finale. (Kaspersky) Drugi turnir je ispao u 1/2 kao e-frag (defuse) Treci turnir je opet igrao finale kao e-frag (kgbcmstorm) Ove ekipe sto se bune imaju 2 puta prolazak grupa i jednom pruzen "otpor" BGD-u. U svakom slucaju budimo samo realni. Poz! :D  Evo ti hogarov post sa proslog turnira sa kog sam ga ja izbacio,a o 1.6 turnirima necemo sad,ko je pratio znao je koliko smo prisustvovali kao maddogz i sum,ne bih vise trosio reci gl hf sutra svima,vidimo se.  HogaR: ja vidim za sebe,ne zezam ga :) nego ima par sumnjivih izbora izuzetno...nije poenta da se svaki turnir namesti ili ide na protekciju prilikom zreba i kostura,jer ionako turnira ima 3 godisnje,pa bi bilo lepo da se odradi sve fer i pravedno :) napominjem boli me uvo za moju ekipu sto smo treci seed,ali neki izbori su van svih granica normalnosti. Ekipa ne treba da se stavlja u sesir zbog njenih pojedinaca,i uspeha na 1.6,nego na cs:go :) jer ovo je druga igrica :) ne zivi se na slavi :) nebitno ,ko zna o kome i o cemu mislim,shvatice :) no nebitno :) gl hf Edited December 20, 2013 by Kostinhoo 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorcolac86 Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Al si mu ga sukno kosta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljovic Posted December 20, 2013 Report Share Posted December 20, 2013 Srecno svima na turniru,zelim najvise srece organizatorima naravno,jer ce kontam KRV DA PADNE :-)Â Jedini razlog iz kog bux i comp. treba da budu nosioci je taj jer je Vladimir najveci placko na svetu, i LICNO sam se pobrinuo da mu Roki kao jedan od organizatora kupi MARAMICE,a Fikus ce mu zavrsiti UBRUSE,da ne lije suze krokodilse,moze potop da nastane. Salu na stranu,veliki pozdrav za sve.LJUBIIIIII BRAAAAAAAAAAAAAAT 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post v2L.ph4ceeR Posted December 20, 2013 Popular Post Report Share Posted December 20, 2013 (edited) Ti hoces da kazes da imas vise uspeha od buxa i uros? Tacnije ne znam dal si ih ikad dobio u cs-u 1.6 a ni u cs:go-u? mislim da uspesi ne mogu da se porede ni u jednom segmentu,,,,Ne kazem ja da su osvajaci iliti bili top 1 ekipa ali su bili manje vise stalni polufinalisti. ja i bux smo igrali zajedno skoro 8 godina taj 1.6 i znam o cemu pricam,a i iskreno da ti kazem nekih pojedinaca iz tvoje i ekipe se secam sa 1.6,a nekih ne. To sto hogar prica ja se sa tim ne slazem i smatram da kbp koji je igrao prosli turnir ne zasluzuje mesto nosioc-a al ovo nije taj kbp. Al dobro necemo o 1.6 posto su se ljudi istripovali da to nije povezano....Opet u cs:go imaju mnogooo vise uspeha ali mnogo tako da ne znam zasto se bunis ..... Jel mislis da se mesto nosioca zasluzuje tako sto prodjes 2 puta grupe i pruzis "otpor" nekoj od top ekipa ? U vreme kad je cs scena bila mnogo jaca(ti tad verovatno nisi ni igrao) kad su igrale ekipe poput 4gl,playmore,smk,ination,sbc,dps,urbanexp,kgg, mith itd itd VISE puta sam dobijao neke od tih ekipa al nikad sebi nisam dao zapravo da se pojavim na forumu i da napisem EJ MI SMO DOBILI ILI PRUZILI OTPOR TOJ I TOJ EKIPI mi smo zasluzili da budemo nosici ! Tad se znalo ko pise po ruru i sta pise, a danas svako sebi daje zapravo da pise sta hoce ! Edited December 20, 2013 by NUG YOCA 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 @NUG YOCA Svaka ti dala ! a ti ne mogo pa zvao mene :) Ubio si ih sve postom :) Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Ae palite decurlijo Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goco Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 GOTV hoce li biti gde?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roknic Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 GO TV IP : server #1 89.216.29.2:29020 server #2 89.216.29.2:29021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goco Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 GO TV IP : server #1 89.216.29.2:29020 server #2 89.216.29.2:29021 Ne radi mi jos GOTV.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylche.SJ Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 (edited) Ae palite decurlijo Pa sta se onda raspravljas sa decom i ispadas gori od njih? .pdbt  Edited December 21, 2013 by stylcheRURKIDA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostinhoo Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 @Yoca Ne,ja necu da kazem da imam vise uspeha od buxa i urosa,pogresno si protumacio,ono sto sam ja pre svega hteo da kazem jeste da smo mi(nnm) i gameagents zasluzili da budemo nosioci,prvo nisam hteo da uzimam moju ekipu u usta,al izgleda da moram,prosli turnir u mixer housu smo dobili kbp 16-7 ako se ne varam,oni su sada nosioci iako su izmenili 2 igraca kao mi,a mi nismo,koja je to logika? :-) @kobrica Ti nemoj da se javljas,dokazano je da se sa tobom ne vredi raspravljati. @Hogar Ti dok nisi bio nosioc vecito si se bunio na ruru i smarao organizatore sto ti nisi nosioc.Sad kad si 1st seed iako to nisi zasluzio psujes po forumu kao da si iznad svih :-) Vidimo se na turniru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 (edited) @Glistinho   sta ti imas uopste da se raspravljas samnom ? nauci da se ponasas dete , ja tebi ni jednog trenutka nisam rekao da se ne javljas ili slicno , ja imam pravo da podrzavam koga hocu i da imam svoje misljenje ! DE_GE_NU ! Edited December 21, 2013 by kobricaaa Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 http://e-frag.net/v2/34k-gaming-torunament Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada. Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Ti hoces da kazes da imas vise uspeha od buxa i uros? Tacnije ne znam dal si ih ikad dobio u cs-u 1.6 a ni u cs:go-u? mislim da uspesi ne mogu da se porede ni u jednom segmentu,,,,Ne kazem ja da su osvajaci iliti bili top 1 ekipa ali su bili manje vise stalni polufinalisti. ja i bux smo igrali zajedno skoro 8 godina taj 1.6 i znam o cemu pricam,a i iskreno da ti kazem nekih pojedinaca iz tvoje i ekipe se secam sa 1.6,a nekih ne. To sto hogar prica ja se sa tim ne slazem i smatram da kbp koji je igrao prosli turnir ne zasluzuje mesto nosioc-a al ovo nije taj kbp. Al dobro necemo o 1.6 posto su se ljudi istripovali da to nije povezano....Opet u cs:go imaju mnogooo vise uspeha ali mnogo tako da ne znam zasto se bunis ..... Jel mislis da se mesto nosioca zasluzuje tako sto prodjes 2 puta grupe i pruzis "otpor" nekoj od top ekipa ? U vreme kad je cs scena bila mnogo jaca(ti tad verovatno nisi ni igrao) kad su igrale ekipe poput 4gl,playmore,smk,ination,sbc,dps,urbanexp,kgg, mith itd itd VISE puta sam dobijao neke od tih ekipa al nikad sebi nisam dao zapravo da se pojavim na forumu i da napisem EJ MI SMO DOBILI ILI PRUZILI OTPOR TOJ I TOJ EKIPI mi smo zasluzili da budemo nosici ! Tad se znalo ko pise po ruru i sta pise, a danas svako sebi daje zapravo da pise sta hoce ! bravo yocak! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BATA!!! Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Jel nekom rade gotv serveri ?  Meni prilikom ulaska pise ''bad spectator password'' ? neko objasnjenje...hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 napreduje cs forum sto se tice stila komunikacije, nema sta 4 2 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 drugari razumem da je guzva tamo i to, treba udovoljiti svima al ako moze neko da se iscima da namesti gotv za nas pored malih ekrana :) Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogga Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 gotv pass serbia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameAgents Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Meceve mozete pratiti i na GameAgentsTV -Â http://game-agents.net/gameagentstv/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v2L.ph4ceeR Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Gameagents>kbp 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts