uk1g Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 gameagents > kbp sram te bilo 1 1 Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BATA!!! Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 (edited) Kad vidim 45min po mecu vec vidim kasnjenje od 5 sati :D Hmh....Ne znam samo turnir koji nije kasnio par casova..... Edited December 19, 2013 by BATA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1cm1 Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Ja ne znam kako ovaj kbp moze da bude nosilac grupe... 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 hahahahah,a po cemu majke ti ? Â Ajmo ovako, recimo da taj kbp nije prosao grupu na GF-u, a GameAgenst jeste. Recimo da je GameAgents pruzio jak otpor I iNation-u I E-Fragu na tom turniru, recimo da nismo promenili ni jednog igraca od tog turnira a kbp jeste. Ako se gledaju individualni uspesi igraca u ove dve ekipe, opet je tu GameAgents u prednosti. Tako da je to to. Iskreno me zabole ko ce biti nosioc a ko ne, ali ovo je nerealno. Srecno svima I pucamo se! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post UNTOUCHED4jj Posted December 19, 2013 Popular Post Report Share Posted December 19, 2013 Ne znam sta pricate gluposti. Je li ima neko da nije zasluzio da se nalazi tamo gde se nalazi ovim zrebom ? Ili mozda misli da je trebao bolji seed da dobije ?  Slobodno napisite  Jedini vi niste zasluzili da budete nosioci , nemam nameru da se raspravljam sa tobom ,yocom, buxom ,hogarom,niti imam sta protiv vas, daleko od toga.Zanima me po cemu ste vi nosioci ? zato sto znam da je bas bila rasprava na KGB vol3 turniru oko seedova i da je taj turnir sluzio za neko "dokazivanje"a nesto se ne secam da se tvoja ekipa dokazala na tom turniru a i na proslom BGF, cim sam cuo da ination ne dolazi na turnir ,znao sam da ste vi nosioci, i ne bi komentarisao da ti ne glumis ludilo sa ovim glupim postom. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post egzekut0r Posted December 19, 2013 Popular Post Report Share Posted December 19, 2013 Oko cega se vi raspravljate, nosioci su samo na papiru, sto ne mora da znaci da su oni ustvari zasluzili da budu nosioci ili da je to tako realno. Pobedite nosice na turniru i bicete prvi i ici na lakse ukrstanje, isto ce vam doci kao da ste nosioci iako niste. :) Fikuse, 3 vruce kurve da me cekaju, dolazim rano ujuturu, dovodim najjace igrace iz Kraljeva i Cacka! 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Velimire ne seri. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Jedini vi niste zasluzili da budete nosioci , nemam nameru da se raspravljam sa tobom ,yocom, buxom ,hogarom,niti imam sta protiv vas, daleko od toga.Zanima me po cemu ste vi nosioci ? zato sto znam da je bas bila rasprava na KGB vol3 turniru oko seedova i da je taj turnir sluzio za neko "dokazivanje"a nesto se ne secam da se tvoja ekipa dokazala na tom turniru a i na proslom BGF, cim sam cuo da ination ne dolazi na turnir ,znao sam da ste vi nosioci, i ne bi komentarisao da ti ne glumis ludilo sa ovim glupim postom. Ako pricas o prvom CS:Go turniru u kgbu zamolio bih te da prestanes da pricas gluposti i pogledas malo ko je gde zavrsio na tom turniru. Mene boli dupe ja nisam nikome ni trazio da budem nosilac niti ista , niti sam ikada namestao nikakve turnire ali mi je pun kurac fantoma koji nisu videli 3 lan turnira u zivotu (kao sto si ti na primer) a samo seru i seru i seru... Ajmo ovako, recimo da taj kbp nije prosao grupu na GF-u, a GameAgenst jeste. Recimo da je GameAgents pruzio jak otpor I iNation-u I E-Fragu na tom turniru, recimo da nismo promenili ni jednog igraca od tog turnira a kbp jeste. Ako se gledaju individualni uspesi igraca u ove dve ekipe, opet je tu GameAgents u prednosti. Tako da je to to. Iskreno me zabole ko ce biti nosioc a ko ne, ali ovo je nerealno. Srecno svima I pucamo se! Recimo da je taj isti kbp (ispravka : cetvorica iz te ekipe) igrala finale csgo turnira u kgbu a ti gameagentsi (ne znam ko igra za njih niti sam ikada video taj tag - nemoj da se uvrede momci bez razloga) , njih nema na mapi. Kakav jak otpor? To se ne racuna. Racuna se samo pobeda i to je to. A ja ti garantujem da na poslednjem turniru(ne znam kako se tacno zove ali se igrao u mikser housu) nijedna srpska ekipa nije mogla da prismrdi ni E-fragu (BGDONLINEu) a kamoli iNationu (koji su u tom trenutku bili jaci) tako da tvoj otpor ne pije vodu. Samo mi jedna tvoja recenica presmesna a to je sledece "Ako se gledaju individualni uspesi igraca u ove dve ekipe, opet je tu GameAgents u prednosti"   Je li mozes molim te da mi kazes 5 igraca GameAgentsa? Mogu sa sigurnoscu da kazem da nemaju njih petorica vise uspeha nego RECIMO ja (kazem ja jer necu nikog od svojih saigraca da uplicem u ove degenske konverzacije , posto sam ja ispao dovoljno glup i naseo na prozivku kao i uvek) a ja nemam nikakve "specijalne" uspehe. Pozdrav. 1 2 Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Ako pricas o prvom CS:Go turniru u kgbu zamolio bih te da prestanes da pricas gluposti i pogledas malo ko je gde zavrsio na tom turniru. Mene boli dupe ja nisam nikome ni trazio da budem nosilac niti ista , niti sam ikada namestao nikakve turnire ali mi je pun kurac fantoma koji nisu videli 3 lan turnira u zivotu (kao sto si ti na primer) a samo seru i seru i seru... nebitno,uzivaj. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3k111 Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Urosh > all * 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Pricas o prvom kgb-u na kom ste u finalu izgubili 16:0? Mi smo tad bili treci, a malo nas je delilo od finala. A KGB vol. 3? Sta se tada desilo? I koji ti uspeh imas u cs:go osim tog drugog mesta na prvom turniru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post uk1g Posted December 19, 2013 Popular Post Report Share Posted December 19, 2013 Pricas o prvom kgb-u na kom ste u finalu izgubili 16:0? Mi smo tad bili treci, a malo nas je delilo od finala. A KGB vol. 3? Sta se tada desilo? I koji ti uspeh imas u cs:go osim tog drugog mesta na prvom turniru? Sto ti nisi izgubio 16:0 u finalu? Stidi se te izjave. Ja sam odigrao 2 turnira u CSGO , s tim sto sam za jedan vezbao i bio u finalu a drugi sam dosao sa 0 sati na steamu (nisam PC upalio 3 meseca pre toga ako te bas interesuje jer nisam bio kod kuce uopste ) i opet sam dosao na isti nivo turnira kao i ti a ti si (sad sam obavesten) isao na bootcamp tako da nemas pravo nista da pises ovde. Pozdrav. 3 Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 http://gifs.gifbin.com/052009/1242984703_awesome__shot.gif 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post PowerTEAM Posted December 19, 2013 Popular Post Report Share Posted December 19, 2013 alo za vas imam samo 2 reci : MOZE MI SE ! :D | NaMestio sam turnir ,a videcemo se na trurniru,pricicu svima od ovde ljudi koji su postovali da vidimo sta imaju da mi kazu tamo...i da vidimo gde su oni bili u 1.6 gde su bili na ovim turnirima...deco raspala..nije lud onaj kobrica.... smradovi mali 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 (edited) Ajmo pluseve buxu HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :-D koliko ja tebe volim buxe <3 <3 <3 Edited December 19, 2013 by HogaRkbp 4 Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
PowerTEAM Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 KBP kao kbp mozda nije zasluzio,ali JA KAO JA ,jesam sigurno ,tako da se zovemo i NOGA mi bismo opet bili nosioci ,naravno ne zbog hogara ! Tako da... STFU ,ako vam se ne svidhja ne morate da dodjete,platili ste ,ae sad paljba smradovii koliko ste vi ustvari umobolna deca ,bunite se sto niste nosioci i mislite da ste bolji od nas,a upali ste sa nama u grupu sto bi znacilo da cete nas lako dobiti i vi biti prvi,i umesto da cutite sto ste sa nama upali a ne recimo sa bgdom ili hsbgom...posto smo mi najslabiji nosioci po vama i po papiru ,vi serete sami sebi u usta...a nema potrebe jer cu vam se ja usrati. i sad zavrsavam ovu raspravu online. P.S. Fikuse,Roki daj stavite ih molim vas da budu ispred mene neka isapdne da su oni nosioci ,zamenite nam mesta . glupanderi mali 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toperssen Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Dzaba se svadjate ima ovaj core.team da naguzi i jedne i druge. 1 Quote MUHAHHAHHaLOOOOOOOOOOOOOOOL:D:)AHhah HAHAHHaaaa:Dhhaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada. Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 oko cega se vi raspravljate,cc :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v2L.ph4ceeR Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Vidi ih ovi botici sto se bune hahahahaha tragedija....razbice vas bux ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylche.SJ Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 34k do pobede! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Djokic Marko Posted December 19, 2013 Popular Post Report Share Posted December 19, 2013 d3k1 nemoj svoj komp da nosis, imaju tamo u igraonici 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lanovicmi Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 (edited) Ajde bre Ruse tise tamo odvicicu te od igrice po drugi put, makar se ukrstili u finalu! Hahahaha P.S. U grupi sam sa bgd-om, pa se ukrstam sa hsbg-om (ako prodjemo jer ne potcenjujem nikoga), i jako mi je zao sto ce me guzica boleti, no sta je tu je idemo da se druzimo i zajebavamo, a ne da se svadjamo ko ce biti nosioc a ko drugi a ko peti! :-* Edited December 19, 2013 by Lanovicmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3k111 Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 d3k1 nemoj svoj komp da nosis, imaju tamo u igraonici  Dobra sala, evo ti + od mene. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djokic Marko Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Dobra sala, evo ti + od mene. gubi se smradino mala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 gubi se smradino mala sto to elie ? :-) Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts