xeleNte Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 Upravo sam nabavio cs:go i nisam bas nesto najbolje upucen, da li postoje neke odredjene komande i ostale gluposti posto mi malo glupavo izgleda, ne mogu sens da pogodim i ostalo.Ako moze neko neke standardne komande da stavi hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Upravo sam nabavio cs:go i nisam bas nesto najbolje upucen, da li postoje neke odredjene komande i ostale gluposti posto mi malo glupavo izgleda, ne mogu sens da pogodim i ostalo.Ako moze neko neke standardne komande da stavi hvala. Gasi raw_input, m_accel, speed sve na 0. Stavi launch opcije, podesi video.cfg, podesi kontrole. To je to. 1 1 Quote Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeleNte Posted December 3, 2013 Author Report Share Posted December 3, 2013 Ok. samo koje su launch opcije kao za cs, ili? :D sry nisam igrao cs bas dugo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 nema launch opcija za podesavanje akcelaracije misha..sve imas u opciji raw input u kontrolama u samom cs-u ,drzis ga upaljen ili ugasen..znaci ne pises u launch opciajma -noforce...blabla :-) od launch opcija ti treba -freq 75 ( meni je 75hz ekran ) , -high ( da ti stavi komp high proces,ja makar to koristim ) , -tickrate 128 ( da ti podesi lan rate-ove ) , -novid ( da ti pokrece cs go direktno,da ne ucitava onaj video na pocetku ) rate-ovi rate 128000 cl_cmdrate 128 cl_updaterate 128 cl_interp 0 cl_interp_ratio 1 Ostale komande su ti proizvoljne,pa udri i izvoli :-) 1 1 Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 nema launch opcija za podesavanje akcelaracije misha..sve imas u opciji raw input u kontrolama u samom cs-u ,drzis ga upaljen ili ugasen..znaci ne pises u launch opciajma -noforce...blabla :-) od launch opcija ti treba -freq 75 ( meni je 75hz ekran ) , -high ( da ti stavi komp high proces,ja makar to koristim ) , -tickrate 128 ( da ti podesi lan rate-ove ) , -novid ( da ti pokrece cs go direktno,da ne ucitava onaj video na pocetku ) rate-ovi rate 128000 cl_cmdrate 128 cl_updaterate 128 cl_interp 0 cl_interp_ratio 1 Ostale komande su ti proizvoljne,pa udri i izvoli :-) To za -tickrate 128 ti je na LAN kad praccujes sa botovima, uostalom ove komande msm. m_mouseaccel1 "0" m_mouseaccel2 "0" m_mousespeed "0" Quote Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeleNte Posted December 3, 2013 Author Report Share Posted December 3, 2013 E sad vec malo bolje radi, ali fps kanal :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcKkE Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 (edited) E sad vec malo bolje radi, ali fps kanal :D Brate imas mali milion tipova, npr meni je sada sa 150 na 200 fps dosao na mom steam profilu imas moju konfiguraciju. Evo ti ovde info pa skidaj i gledaj sta ti treba, od igle do lokomotive. HLTV tip od mene - Radi - http://www.hltv.org/?pageid=18&threadid=470332#r4713096 SK Gaming - http://www.sk-gaming.com/member/AcKkE Steam profil imas na mom profilu :) Edited December 3, 2013 by ACkE 3 Quote Nije fazon ciljati u metu nego metati u cilj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asko Bosanac Ibraković Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 On 2.12.2013. at 2:26 PM, xeleNte said: Е сад већ мало боље ради, или Скините Канал Д Geogle hondous viber tviter i.z.d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts