Jump to content

Pandora: First Contact

Grotar2

Recommended Posts

Pandora: First Contact is a science fiction 4X turn-based strategy game on a planetary scale, inspired by Sid Meier's Alpha Centauri.

http://www.youtube.com/watch?v=kShb7IycKFo

Na netu vidim da preporucju igru oni koji su igrali, a izasla je i narodna verzija, svega 400mb [:D]

Edited by Grotar2

ylE5Zte.png

hmmm :) obzirom koliko sam voleo staru Alphu nagadjam da ce biti jako lepo dochepati se ovoga :D

ako je neko u medjuvremenu pocheo, ne bi bilo loshe da saznamo neke utiske itd. :)

ubij jednog - ubica si;

ubij hiljadu - vojskovodja si;

ubij milion - drzavnik si.

A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

NN 4ever

koliko sam ja bacio pogled ovo je indie (jeftinija) verzija AC ili CIV igara

ima dizajn jedinica, ali je tehnologija veoma malo, deluje kao da ima solidan akcenat na diplomatiji i umesto varvara planeta ima svoje zivuljke koje vam prave solidne probleme

fallout_table.gif

proveo sam 2h u igri i odgledao poduzi utube video o njoj.

veoma je slicna civilizaciji 5, da ne kazem rip off, ali ne moze da joj pridje ni po cemu. cela je plitka i nedorecena, nema nicega sto me tera da se lozim da je igram. kao neki researchi u civ 5, gde ne mogu iz igre da izadjem dok ne zavrsim s njima, pa andrenalin przi jer ne znam dal ce gandi da napravi wonder turn pre mene i slicno.. a tek kad pocnem da se napinjem sa nekim indijancem ko ce pre da zauzme gold mine.. city states..

lepo je to sto je indie igra i sve ali ne mogu da vidim razlog da bilo ko igra ovo mesto civ 5. 

sto se nas tice cena igara je ista tako da to uopste ne utice na to da nagnemo ka pandori

mislim da bi ovo vise trebalo da naginje Alpha centauri nego li civ V

igranje za probu je besplatna [:D] igra je mala manja od 500 mb, onako nije losa da je pikne neko ko nije skoro igrao civ 5 da ne bi dosao u situaciju kao Makondo da je direktno uporedjuje :)

fallout_table.gif