arostrider Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Kupio sam nedavno XBOX 360 konzolu i chipovao je RGH chipom. Naravno, mogu da zaboravim na XBOX Live, pa me zanima da li postoji nacin na koji mogu da igram pojedine igre online, na nekim piratskim serverima? Tipa CoD, Battlefield, FIFA14 itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 Pogledaj ovo: www.teamxlink.co.uk/ Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exp Posted November 21, 2013 Report Share Posted November 21, 2013 Kupio sam nedavno XBOX 360 konzolu i chipovao je RGH chipom. Naravno, mogu da zaboravim na XBOX Live, pa me zanima da li postoji nacin na koji mogu da igram pojedine igre online, na nekim piratskim serverima? Tipa CoD, Battlefield, FIFA14 itd. U FSD Dashu imam LiNK koji menja Xbox LIVE. Mozes da igras samo igre koje imaju system link opciju. Pogledaj na netu ja ne znam tacno podesavanja. Quote Nadjite me na YouTube @ AaAaSRB Link to comment Share on other sites More sharing options...
arostrider Posted November 23, 2013 Author Report Share Posted November 23, 2013 Našao sam link videa na yt u kome je u potpunosti objašnjeno kako igrati online preko RGH konzole. Pa evo kome treba: http://www.youtube.com/watch?v=KHr02kthz18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts