Dule_smor Posted January 14, 2015 Report Share Posted January 14, 2015 gde cu sad bia, treba da dropujem druge skillove onda, ko zna kad ce treci da nagura na 100% btw, jedna dobra sa e25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 (edited) jedna od onih THE EPIC partija edit: evo i replaya, pogledajte statistiku tima - tzar i ja vs svi ostali :P http://wotreplays.com/site/1536441#self Edited January 17, 2015 by mrHe Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 To je i recept za epic partiju. Ti i 14 paradajza protiv 15 likova :D. Tvoja ekipa mora da dzabe trosi vazduh koji udise da bi imao epic partiju :D gg :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 jel si ti to pogodio i penovao svaki jebeni hitac ili mi se cini, svaka cast:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 Pa dobio je Sniper. Ali drop na gold municiji, ko da bacas rukom ffs. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 gold sam pucao samo kad mi je nestalo obicne municije, masio sam sa goldom vise zbog toga sto znam da mi onaj tumor na kupoli viri preko pa me amx mogao gadjati u njega pa sam samo radio brzo virenje i paljba :D Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 To je i recept za epic partiju. Ti i 14 paradajza protiv 15 likova :D. Tvoja ekipa mora da dzabe trosi vazduh koji udise da bi imao epic partiju :D gg :D Ma ne mora, mora samo da ima mene koji cu da mu cuvam bok, pustam killove (jer me zaista ne zanimaju previse, radio sam neku-tamo-misiju za ht-a) i privlacim sto vise paljbe mogu na sebe :D A oni, zaista, indijanci, videse mene i svi zalet tamo, ja na kupolicu sa m103 i poz... :) Sve u svemu - epska partija :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 zamalo top gun sa amx 13 90, ali sise nisu htele da mi ostave t92 za poslednji kill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted January 23, 2015 Report Share Posted January 23, 2015 ako ti se svidja amx 13 90 uzmi m41 buldoga pre nego sto ga nerfuju, taj tenk je pretarano dobar :D Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 malo peglanja sa t29 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 (edited) Ostao sam protiv td-a i 3 artija, usro sam se :) Edited January 29, 2015 by Gankaloth Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 Evo 2 replaya od mene, jedan relativno nov i drugi koji je zapravo skroz nov :D Poslednja partija koju sam odigrao u BP-u, jer sam presao na Caerna :) Bukvalno mi je pre ove partije falilo tipa 100 expa, a nisam hteo da pucam free :)http://wotreplays.com/site/1580642#lakeville-tzarminator-black_prince I, partija od sinoc, bukvalno sam usao na 5 minuta i odigrao ovo (neki od clanova cenjenog foruma se pojavljuju na ovim ss-ovima, pardoniram sto nisam trazio njihovu dozvolu :P ) :http://wotreplays.com/site/1580655#fisherman_s_bay-tzarminator-jagdpanzer_e_100 Toliko za sada, uskoro jos... :P Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 t29 definitivno moj novi omiljeni tenk:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zobla24 Posted February 1, 2015 Report Share Posted February 1, 2015 jedna dobra ofanzivno/defanzivna (11k dmg blocked) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 I ja malo da se pohvalim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 браво сајбо! КВ1 је одличан тенак кад ухватиш како се игра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 (edited) браво сајбо! КВ1 је одличан тенак кад ухватиш како се игра Hvala strokice. Imam neki osecaj da je od zadnjeg patcha dosta pojachan. Nemam pojma il su pojachali tenk ili sam ja skontao kako se igra ova igrica :) . Ipak sam ja nekako pocetnik :P . Jel igras i ti tenkove? Edited February 7, 2015 by cyBhoneR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 prvo, samo ja mogu strokicu da zovem strokica :D drugo, sta ces ti na ovom topicy cyb kad ti uopste nisi zanimljiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 prvo, samo ja mogu strokicu da zovem strokica :D drugo, sta ces ti na ovom topicy cyb kad ti uopste nisi zanimljiv Zasto si ti uopste na ovom forumu kad nisi zanimljiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 idi warduj se negde molim te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 КВ1 је одличан тенак кад ухватиш како се игра samo ja nikako da uhvatim to, a i KV1s mi deluje isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 (edited) idi warduj se negde molim te ne lozi se devojcice Edited February 8, 2015 by cyBhoneR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 evo malo peglanja sa japancima, kojote da ti posaljem rep da kastujes:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 ништа без мастер значке Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts