Dejan K. Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=O4AB1D5gQ1M Lepse uradjena grafika, izgleda da ce biti jos dosta noviteta. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 http://img249.imageshack.us/img249/2783/podolskimacka.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 igra neko 2012? ja sam stigao do sezone 2017/18 (lol) ,sa zvezdom, proshle godine ispao u polufinalu lige evrope.. =) jedino me je zakopala uprava 2-3x kada su prihvatili ponudu/prodali igraca a ja nisam mogao nikako da uticem.. ovo mi je prvi manager od 01/02 i snashao sam se sa pola snage shto je veliki + za serijal, i guess najveci mi je problem bilo debilno pravilo max 3 stranca do ove sezone kada smo ushli u eu, a nisam hteo nishta da citujem pa sam igrao tako najbolje investicije siyanda xulu, lucas anderson, yaya sanogo, mada sam ih do sada sve prodao i igram sa nekim random regenima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Jbt, ladno niko ne pika ovo. :) Ja igram Fifa Managera, ne znam zasto sam skinuo njega, umesto Football Menagera, ali mi je skroz ok, s obzirom na to da ga nisam igrao jedno 7-8 godina. Poceo sam u Santosu, osvojio prvenstvo u drugoj sezoni, kup, i afirmisao brdo mladih igraca. Posle presao u Juve, nisam mogao da ih odbijem, i tamo me saceka jedno 80% igraca preko 30god. Prva sezona budem cetvrti (preuzeo ih na polusezoni na 13. mestu), druga sezona osvojim prvenstvo i kup, i ligu evrope, sa nijednim porazom u ligi, samo 3 neresene, i gol razlika 107. Sad igram trecu sezonu, prosek godina mi je 24, doveo brdo mladih, prodao matorce, ostavio samo Bufona, Pirla i Davida Villu preko 30, i jos par od 27-28god, ostalo sve klinci, koji kidaju. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 xulu i lucas kidaju, ja dovedem i levan kenia (amc) i obavezan luis ibanez (lwb) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 Zastareo je topic. Da li je moguce da niko ne igra? :/ Stize nam jos malo i FM13!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 p0z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 chiter!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts