Jump to content

Football Manager 2012

Dejan K.

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 1 month later...

igra neko 2012?

ja sam stigao do sezone 2017/18 (lol) ,sa zvezdom, proshle godine ispao u polufinalu lige evrope.. =)

jedino me je zakopala uprava 2-3x kada su prihvatili ponudu/prodali igraca a ja nisam mogao nikako da uticem..

ovo mi je prvi manager od 01/02 i snashao sam se sa pola snage shto je veliki + za serijal, i guess

najveci mi je problem bilo debilno pravilo max 3 stranca do ove sezone kada smo ushli u eu, a nisam hteo nishta da citujem pa sam igrao tako

najbolje investicije siyanda xulu, lucas anderson, yaya sanogo, mada sam ih do sada sve prodao i igram sa nekim random regenima :)

• 2 months later...

Jbt, ladno niko ne pika ovo. :)

Ja igram Fifa Managera, ne znam zasto sam skinuo njega, umesto Football Menagera, ali mi je skroz ok, s obzirom na to da ga nisam igrao jedno 7-8 godina.

Poceo sam u Santosu, osvojio prvenstvo u drugoj sezoni, kup, i afirmisao brdo mladih igraca.

Posle presao u Juve, nisam mogao da ih odbijem, i tamo me saceka jedno 80% igraca preko 30god.

Prva sezona budem cetvrti (preuzeo ih na polusezoni na 13. mestu), druga sezona osvojim prvenstvo i kup, i ligu evrope, sa nijednim porazom u ligi, samo 3 neresene, i gol razlika 107.

Sad igram trecu sezonu, prosek godina mi je 24, doveo brdo mladih, prodao matorce, ostavio samo Bufona, Pirla i Davida Villu preko 30, i jos par od 27-28god, ostalo sve klinci, koji kidaju.

"Choose life..."

• 2 months later...