spo(ghost) Posted June 23, 2014 Author Report Share Posted June 23, 2014 sad probao... ubijanje je mukotrpno, meni se iskreno sviđa, nije klasičan džamp and dive šuter, već ono, više kao DoD, samo još jezivije :D pritom, likovi koji su pravili pucanje iz oružja su zapravo pucali iz istih... mozin je pljunuti :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted June 23, 2014 Report Share Posted June 23, 2014 Gunplay je odličan kao i grafika ali videces kakvih problema ima igra od onih osnovnih kao stabilnost servera i ping pa do problema sa zvukom gde mi se npr. zaglavi PPsh i kroz celu partiju cuje se rafal xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 24, 2014 Author Report Share Posted June 24, 2014 za sad mi se desilo da mi se na kratko tokarev zaglavi u zvuku... što se tiče laga, ima već obaveštenje, pošto su im serveri verovatno na severu majke rusije, ali meni iskreno nije toliko strašno :D inače, gunplay stvarno zahteva drugačiji skill, u odnosu na cod, titanfall ili CS, fazon je između DoD-a i Red Orchestra, ono, prosto si srećan kada ubiješ nekoga karabinom :) jedino nisam uspeo nikakav artefakt da pronadjem za ovo malo što sam igrao ako budeš navatao vremena da oljuštimo koju GhostSRB ili pastrulator@hotmail.com pa dodaj :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted June 24, 2014 Report Share Posted June 24, 2014 Cim bude updejt moze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 Bila 3 updejta i mnogo bolja situacija trenutno,utrosio sam nekih 5-6 sati.Bolje performanse,nema vise problema sa zvukom koji je vrlo bitan i sredjeni problemi sa lagom,donekle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 Poz ljudi, dobio sam key za betu al me zanima jel moze neko da mi kaze koliko je velika igra i kakva je zahtevnost posto sam na ogranichenom netu i imam samo laptop (solidan dodushe)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 Imao si na prethodnoj strani Processor: Intel Core 2 Duo E4400 2.0 Ghz or Athlon 64 X2 Dual Core 4200+ Video card: 512 Mb nVidia GeForce 8800 GT or Radeon HD 3870 RAM: 2 Gb Operating System: Windows Vista (Service Pack 2 + Platform update), Windows 7, Windows 8. Internet connection: download - from 32 kbit/s (up to 128 kbit/s in case of high ping and/or poor connection), upload - from 8 kbit/s. We support pings up to 500ms (check your ping rate to survarium.com; our game servers are currently based in Russia, so ping rates may be high depending on your location). As we will progress with improvements and game optimization, the system requirements will be modified accordingly. Ne znam koliko je ovo tacno,pada mi frejmrejt u nekim situacijama ali igra izgleda kao AAA naslov i ima dosta grafickih podesavanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 Tnx! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebro Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Добио приступ бети пре десетак дана, уредно инсталирао исти дан и ниједном нисам ушао у игру. Кад сам се својевремено пријавио за исту триповао сам да ће бити нешто скроз десето, могуће да ме то одбија, а опет и ово времена што имам бацам на Дивинити. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted July 31, 2014 Author Report Share Posted July 31, 2014 i mene je skroz pustio, mislio sam da će biti open world... sad se drogiram sa Planetside 2, nekako mi je tu draže grindanje Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Dobio danas Beta invite, igra li iko? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrajkMozga Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Ja jesam nesto malo ranije... Nego jel cuo neko za STALKER Online? Third-person mmo inspirisan stalkerom ima open world, questove, pvp sve sto trenutno fali Survarijumu. Smo sto se sad zove SZone Online zbog autorskih prava. Quote "Im the great Cornholio, I need TP for my bunghole!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 9, 2014 Author Report Share Posted September 9, 2014 slabo sonty :) ja se baš davno nisam igrao, ali opikaj koju partiju, čisto da uđeš u fazon :) nije loša igra, i lepo izgleda, jedino što ima nekih bagova sa municijom itd. ovaj szone izgleda neigrivo sa ovim lagom i spajkovima :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted September 15, 2014 Report Share Posted September 15, 2014 http://www.gameitems.com/get-your-survarium-closed-beta-giveaway-751.html Upravo sada, dok pisem ovo, ima jos 646 kljuceva da se podeli! Tako da ko uspe da ugrabi, neka javi, da oprobamo zajedno ako je moguce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts