Highl1 Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 ma kapiram i ja da je ovo bolje, nego ono, prodajem sam sebe kad igram na World Class, plus cepam sezonu sa Liverpulom :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Presing kaznjiv u FIFI masu zbog same preciznosti kretanja igrača mora odbrana da se igra uvek na nivou,u ovom PESu ne toliko a niko od drugova neće da ga igra pa moram sa kompom koji mi više na sreću daje golove nego iz neke akcije. Skidam FIFU,nego vidim v3 CRACKa,radi li kako treba? Čudi me što nema scene releasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 v4 izasla iako je radila bez problema sa v3 tako da ne znam šta je updejtovano. Posle 30+ tekmi sa AI i drugovima(nadao sam se bio da su ovo popravili ),igra je i dalje skriptovana.Šutevi,dueli,oduzimanje lopte, a najviše se primećuje pri odbijanju lopte .Igra opet odlučuje da li treba da izgubim ili dobijem.Imam osećaj kao da igram slot a ne skill based game. Prozivaju ih za ovo već odavno na njihovim forumima,a njihov odgovor na to je ban.U fifi13 pronašli su bili u fajlovima tabele,kako i kad će igra da odluči/prevagne u zavisnosti od rezultata i situacije na terenu npr. dali će golman izbaciti loptu van opasnosti ili će se ona odbiti do protivničkog igrača. Eo klipić Igraće se,ali sam mislio da su završili sa ovim zbog velikog napretka animacija,mehanike kretanja i reagovanja igrača. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 ne znam samo zasto je stex dobio minus na prethodni post. bas sam dosao da napisem nesto na tu temu i onda vidim da mi je promakao ovaj post koji je 100% istinit. od izlaska sam igrao fifu na ps-u u proseku ~1.5h dnevno i scripting je toliko primetan da to nije realno. toliko mi se povraca od toga i toliko kvari celokupan utisak o inace odlicnoj igri. danas sam definitivno morao da proguglam malo i imao sam da vidim da sam jedan od milion nezadovoljnih igraca koji pljuju ea. najgore je sto mislim da posle svega sto sam procitao necu moci da uzivam u igri kao na pocetku. a jos nisam ni igrao online gde je izgleda mnogo gora situacija. ako jebeno igram 5 puta bolje igru od protivnika, hocu da ga pobedim jebeno 12:0 kao u pes-u 2013 recimo, a ne 4:2 gde ja imam 26/19 suteve a on 3/2 i golove je dao na krajnje komican nacin. znaci sisajte jebeno kurac jebem vam mater raspalu. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 mislio sam da ludim kada sam rekao da lik koji igra protiv mene chituje, da se svaka lopta odbija u njegovu korist i slicno, ha! ko bi rekao, na kraju ispade da ima istine u tome. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 (edited) Bolji sam od svih ortaka sa kojima igram i tacno nekad postane ocigledno da moram stvarno da ih demoliram da bih pobedio jedva sa golom razlike...mislim da je apsolutno nemoguce pobediti s nulom bilo koga ko nije mentalno oboleo a da, umalo da zaboravim da spomenem precke i stative koje pogadjam nenormalno kada jednostavno nece da mi da da postignem gol. pogodio sam ih 7 (sedam) u jednom mecu protiv drugara, poluvreme 7 minuta Edited November 8, 2013 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 na konto toga - ja verujem da ima, ali mene to nikada, ali nikada nije pogodilo. ili sam prosto naucio da se izborim sa tim. stvarno ne bih znao sad da kazem - e vidi, evo ga taj skripting. btw, full match sa next gena https://www.youtube.com/watch?v=g4M7UUmiO_A&sf19269822=1#t=270 1 Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 [лезбејство]Треба вама дати свос, па да видимо како ћете да се крећете по фифама![/лезбејство] Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted November 9, 2013 Author Report Share Posted November 9, 2013 nemoj biti nesiguran! Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 nije u odbranu, ali i pes deluje jako skriptovano, tamo tek ne mozes da se odbranis od kritikal suteva :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts