Slađan Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 nisam hteo da pravim novi topik za ovo, a i kontam da će više ljudi videti i imati možda odgovor neki: kako da promenim default account za YT? Od danas mi Youtube nudi da promenim ime, ja iskuliram, pa promenim posle pedesetog nuđenja pa ispadne da imam sad odjednom 3 YT naloga, moj default google nalog, stari yt koji mi je bio vezan sa tim nalogom i neki rendom novi što sam napravio. On sada meni svaki put kad se ulogujem u gmail/google stavlja taj default google profil kao yt nalog, a ne stari :S veoma iritantno, a ne mogu da skontam gde i kako se menja, ako može uopšte. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 У горњем десном углу имаш плави квадрат кликнеш на њега и ту имаш опцију свич акаунт :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts