chegster Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Neki od vaz mozda znaju da imamo bend koji se bavi muzikicom iz video igara, dosao je red da pravimo novi repertoar i resili smo da ne bude samo muzika pravljena direktno za video igre nego i muzika koja jednostavno asocira na neke naslove. Ovde postavljam pitanje koja je to pesma koja vas momentalno asocira na nfs, imajte na umu da smo bend u sastavu 2x gitara, bas gitara, bubanj, klavijatura i vokal. Znaci hip hop/elektronska muzika otpada Evo za primer meni su ove 2 najbolja asocijacija: Static X-The Only dajte predloge o/ Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 (edited) Jebeš NFS, kad bi ste mi uživo odsvirali mjuzu iz Transformes - Fall of Cybertron, tačno bih izvadio svežanj para koji nemam, i počeo da vas kitim crvenim :-) Riders on the Storm od Dorsa, dominirala je ona prerađena verzija u, valjda, Uderground 2, ostala žestoko u sećanju. Ako ubodete taj ritam i zvuk kao u igri, nema šanse da se neko ne setu igre... Ponešto iz Most Wanted-a, naravno starog, gledam listu http://www.imdb.com/title/tt0462448/soundtrack možda ovo I am Rock, ili nešto drugo odatle.... Edited August 16, 2013 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Sinonim za NFS muziku je meni uvek bio trance, al tesko to na gitarama, jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 jedan je starcaft terran theme:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts