K0baya Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Koga briga sta ti mislis, ako blizzu to donosi pare. :) Kao i obicno, Acti-blizztardovce ne zanima sta vi mislite, samo koliko para im donosi, makar se popisali svima vama u facu i zaradili na tome (a to rade vec par godina unazad). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Pazi, ti polazis od toga da smo mi na ovom forumu jedini koji se zalimo i to je to. Mislis da nema stotina hiljada igraca kojima isto smeta ovaj sistem? Lako je biti apatetican i razmisljati "ma nikoga ne boli dupe za to", ali igraci ce jos vise odlaziti a Blizz ce poceti da se pita "sta to radimo pogresno?". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 (edited) E, da se razjasni, pod tim "koga briga sta ti mislis", nisam mislio na sebe, i ekipu sa rura - vec na blizzard and co. Da ne bude da sam arogantna i napadna budala, nego nisam imao vremena da editujem i dodam to, do sad.Bio na poslu. :P I los izbor reci, umesto vama, trebalo je da napisem "nama", jer sam i ja igrao wow neko vreme (do pre 3-4 godine), a imam i njihov Diablo 3 (koji ne palim duze vreme). Da se ispravim - pisaju nam u oci. A njima je otisao toliki broj wow sabsrajbera, da se oni jos uvek nisu zapitali sta rade pogresno.Na zalost. Edited August 7, 2013 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Ma no frx kapiram ja sta je pisac hteo da kaze :) Ali ja iskreno mislim (tj. nadam se) da ce brojevi da ucine svoje, i da ce ovaj linearni pad pretplatnika naterati Blizz na reorganizaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 (edited) 7 godina je mnogo vremena, iz licnog primera, kad sam krenuo da igram wow imao sam 15 godina, razmisljanje tada nije ni blizu onom sa 18, a to sa 18 nije ni blizu danasnjem sa 23. Imo mnogo su razblazili igru i to im ubija sub base, nekada davno je to bilo kako treba da bude, danas je 50% kako treba, 50% zelje igraca, sto u masi iskukano, sto sugerisano na inteligentan nacin. Na kraju krajeva mi smo potrosaci, proizvodjac gleda da svojim proizvodom zadovolji sto vise potrosaca i da pritom zaradi pare. To sto dobijamo retardiranu igricu nije zato sto se njima svidja da razvijaju sistem pokémon-a i plants vs zombies i sl. , vec zato sto je to ono na sta se masa pali u datom trenutku. Za gluposti u wowu nije kriv blizzard koliko su krivi 9gag, facebook, twitter i ostale socijalne mreze iz kojih blizzard radi svoje analize i demografije, prosirili su ciljnu grupu vremenom i svi stari igraci su to prosirenje videli kao suzenje, i ja se licno ne osecam kao ciljna grupa wowa vise, jer je postao grindfest i vise Crash Bandicoot nego RPG. Naravno i ta "stara dobra vremena vanille i tbca" su imali svojih problema, koji su bili vise na nivou tehnickih (disconnectovi, lag) i u ljudstvu ("jao nemamo 8 tenkova four horsemen-e, nista momci ne mozemo ovo veceras"), ali zato kad prodjes orgrimmarom na Zulian Tigeru u full Ten Storms-u okrenuce se svako, dok danas zulian tigera ima svaka budala a ten storms nose lvl 20 likovi. Kad su otklonili tehnicke probleme, onda se paznja okrenula na neke konkretnije in-game probleme, a nakon toga na sitnice i tako, uvek ce biti neko da se zali na nesto tipa - "THNX BLIZZARD FOR PUTTING THIS TRINKET IN THE GAME, NOW HUNTERS 2SHOT ME, IM UNINSTALLING AND UNSUBBING FUCK YOU" , pa onda oni nerfuju pa se pojave hunteri "THNX BLIZZARD FOR NERFING THIS TRINKET, YOU KILLED ALL MY FUN IM UNINSTALLING UNSIBBING EAT A DONKEY DICK" i tako dalje. Ne verujem da ce wow ikada preci u F2P dokle god bude radnjeno na njemu, sto ce biti jos makar 3 godine. Edited August 8, 2013 by Shale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts