millanče Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 (edited) Imam ova dva miša trenutno, a treba mi samo jedan. Cena bi bila 1300 za komad. Nemam slike trenutno, slikaću ih večeras pa postaviti i malo detaljnije sastaviti oglas, a do tada: 1. MX518 je solidno očuvan, lepo radi, logo izlizan, klizači bi možda mogli da se menjaju, ali radi i ovako ok. MX518 2. G5 je lošije očuvan, ali takođe radi bez problema. Fali mu deo platnene zaštite na kablu, "fiokica" sa tegovima, i usb konektor je ukrivljen (ćale bolid nagazio:-) , ali to ne smeta ništa u radu... U pitanju je plava "kamuflažna" verzija... G5 EDIT: Slike i nova cena od 1300 din fiksno. Edited July 30, 2013 by milanche OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 30, 2013 Author Report Share Posted July 30, 2013 Bump: stigle slike, nova cena 1300 din. OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 12, 2013 Author Report Share Posted August 12, 2013 Le last bump. OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 ja sam i dalje zainteresovan za oba ;) cena 2400 :) Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 12, 2013 Author Report Share Posted August 12, 2013 Ali treba meni jedan da ostane:-) Eto ti G5 za1200, pa ako oćeš, ostavi podatke da šaljem... OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts