-HogaR- Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 wcg i pro igrac koliko imate godina? 13 i 14 max? ajde bre ne zanimaju nas vasi mechevi,vashi chitevi,vashi pro klanovi...stfu 5 Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post WCG Posted July 16, 2013 Author Popular Post Report Share Posted July 16, 2013 (edited) wcg i pro igrac koliko imate godina? 13 i 14 max? ajde bre ne zanimaju nas vasi mechevi,vashi chitevi,vashi pro klanovi...stfu Druze imam 24, to sto sam postavio topic i pitao lepo za misljenje clanove foruma, uopste ne govori o mom uzrastu. Vidim po avataru da si klinjara neka,zanam da si igrao neke lanice ali i ako te ne zanima nista vezano za ovaj topic uopste ti nisam trazio da kometarises nesto ovde. toliko, poz. Edited July 16, 2013 by WCG 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted July 16, 2013 Popular Post Report Share Posted July 16, 2013 jer, znate deco, hogar je sa 14 godina ejsovao gloriju. pa vi vidite šta ćete ! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil1nh0 Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 napravise i od klanrura decjie obdaniste :D prvorazredni weher sto bi se reklo palija na sve sto vidi kroz zid ;D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zer0? Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Zasto da neupali wh kad je on "poznat" iz neke lan price, upali wh online pokida, oni kazu nema decko nista bre igrali smo lan sa njim ovo ono i na tome se sve zavrsi, ali sada je bio tu hltv :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Druze imam 24, to sto sam postavio topic i pitao lepo za misljenje clanove foruma, uopste ne govori o mom uzrastu. Vidim po avataru da si klinjara neka,zanam da si igrao neke lanice ali i ako te ne zanima nista vezano za ovaj topic uopste ti nisam trazio da kometarises nesto ovde. toliko, poz. Â ja sam najbolji igrac na balkanu..igrao sam za ekipu eSkillz svojevremeno hahahahahaha :D palite sa foruma,idite na eskillz forum,verovatno ga i imaju,pa komentarisite :DÂ Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spejson Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 ja sam najbolji igrac na balkanu..igrao sam za ekipu eSkillz svojevremeno hahahahahaha :D palite sa foruma,idite na eskillz forum,verovatno ga i imaju,pa komentarisite :DÂ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WCG Posted July 17, 2013 Author Report Share Posted July 17, 2013 ja sam najbolji igrac na balkanu..igrao sam za ekipu eSkillz svojevremeno hahahahahaha :D palite sa foruma,idite na eskillz forum,verovatno ga i imaju,pa komentarisite :DÂ Decace, to nisam ja rekao za sebe, prati kada citas, citirao sam sta je rekao "pro igrac" za sebe i za svoju ekipu ili ti eSkillz... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 proto mi te volimo !!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WCG Posted July 17, 2013 Author Report Share Posted July 17, 2013 Evo nekih na koje sam kroz skrolanje kroz demo naleteo, sa de_train-a Imate demo za download, pa ako nekoga ne mrzi, ili ako sumnja u situacije, neka skine demo i nek proveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 Tebra batali vise leba ti, ustanovili smo da ima cit. 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
proigrac Posted July 17, 2013 Report Share Posted July 17, 2013 (edited) Decace, to nisam ja rekao za sebe, prati kada citas, citirao sam sta je rekao "pro igrac" za sebe i za svoju ekipu ili ti eSkillz... ;) ja to nikad nisam rekao, mnogo volis da izmisljas i da pokusavas da me poniziz ali ti slabo za sad ide, vido sam negde da si napisao imas 24 god ali se ponasas kao deriste odlican si, a za busted necu ni da prokomentarisam, napisao sam ti objasnjenje a ti mi brises komentare na youtube ? A za train je jos smesnije za sta ti prozivas :))) Edited July 17, 2013 by proigrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts