Jump to content

WCG

Level 1
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

5 Neutral

About WCG

Recent Profile Visitors

593 profile views
  1. WCG

    Provera

    Evo nekih na koje sam kroz skrolanje kroz demo naleteo, sa de_train-a Imate demo za download, pa ako nekoga ne mrzi, ili ako sumnja u situacije, neka skine demo i nek proveri.
  2. WCG

    Provera

    Decace, to nisam ja rekao za sebe, prati kada citas, citirao sam sta je rekao "pro igrac" za sebe i za svoju ekipu ili ti eSkillz... ;)
  3. WCG

    Provera

    Druze imam 24, to sto sam postavio topic i pitao lepo za misljenje clanove foruma, uopste ne govori o mom uzrastu. Vidim po avataru da si klinjara neka,zanam da si igrao neke lanice ali i ako te ne zanima nista vezano za ovaj topic uopste ti nisam trazio da kometarises nesto ovde. toliko, poz.
  4. WCG

    Provera

    Jel jos neko misli ovde da je za ove ofirne situacije ovo njegovo objasnjenje adekvatno ili sam ja lud ??? Prijava? Sta tebi ljudi pricaju kad da pucas? I da znas gde su protivnici neces pucati ovako. Nadji jednog profesionalnog igraca koji ovako puca u prijavljene protivnike... A prvu situaciju neces da prokomentarises?
  5. WCG

    Provera

    Aj sad objasni umesto sto cimas drugare decurliju da disjaluku video, objasni ovde situacije, jednu po jednu. kada zavrsis javi se, da dobijes ostatak, pa posle i train mapu... pozz
  6. WCG

    Provera

    Nije problem vreme nego to sto nemas objasnjenje ni za jednu od navedenih situacija, a ima ih jos gomila. Vredjanje nije to sto sam rekao realno stanje tvoje igre, da si citer i da nemas noge, vredjanje je to sto ti pokusavas da od nekog napravis debila ;)
  7. WCG

    Provera

    Sumnjive situacije nisu smesne, jer nisu prijave, vec su vidoviti prefire-ovi... ni jedan igrac na ovom svetu ne moze da ti da prijavu i milimetar da bi ti izletao tako i priotopm pucao i po sekund - dva ranije... to cak ne bi mogao ni sa fiksiranim igracima po mapi, a kamoli sa igracima koji se krecu... Ajde sad ti meni objasni, kako moze da ti neko prijavi inferno SK ili mid BUST i ti da izletis liku u milimetar po glavi a prtitom krenes da pucas i pre nego sto si ga uopste video ??? takvih je situacija 20 a ne jedna!!! Igrac iz tvog klana je bio sa nama na ts-u i rekao je da ne zna da objasni ovo i da jeste sumnjjiv svaki kill za koji smo trazili objasnjenje... Da bih clanovima foruma sve bilo jasnije, bice zavrsen busted u toku dana gde ce moci da vide igrace koje overavas kroz zidove kao i svaki prefire koji si napravio, kao i tvoja kretnja kada se pojavi igrac na wallhack-u. Ne znam kako te nije sramota da se javis ovde i nesto napises. A inace, igrao si vs momke koji iza sebe imaju bezbroj lan turnira i wcg-ova, momci koji su 90% tih tirnira osvojili, i sa momkom koji je igrao za nasu reprezentaciju, i ti nekome kazes da je bio ofiran!?!?! Toliko o tvom iskustvu! imate hltv demo-e i svaki igrac koji je igrao moze da se proveri, nadji mi za jednog igraca samo jednu jedinu sumnjivu situaciju, molim te. A to sto si komentarisao moram da se nadovezem, ti sebe ne mozes ni da smatras igracem, igraci su momci koji igrom i vezbanjem pokusavaju da napreduju u igri, a ne cheat-om, a drugo, to da svako moze online da bude pro si upravo ti dokazao, reci mi jedan turnir na kome si bio, jednu ozibljnu ekipu za koju si igrao? A trece, za nekoga ko igra 10 godina imas jako lose kretanje, da ne kazem da nemas noge, sa train-a cu izvuci ciste SOUND siruacije da vidimo to desetogodisnje iskustvo kada ti ne znas sta je levo a sta desno... Ti i slicni tebi su upravo razlog propadanja ove igre. 1.Prvu situaciju gde si pucao lika pre vremena a nisi ga video ? Mozda je bio levo? Mozda desno ? I iskaces iz busta i pucas prefire liku na midu jer je lik kao sto se vidi preko X-raya krenuo i stao za trenutak a ti si bas tad opalio metak? Prijava? 2.Situacija na 12:30 kad ulazis u bust i vracas se i iz busta drzis liniju na midu i cekas ljude ( kad stavis najsporije moguce 1/4 ) ti si opalio metak sekund pre nego sto je lik izasao ? Prijava? 3.Situacija na 14:20 kad radis banny u kuci i izlazis na plava vrata i pucas prvo kroz okvir vrata pa tek onda u lika u bustu? Prijava? 4.Situacija na 18:10 je vise smesna nego zalosna cekas lika u kuci ( usporis opet na 1/4 ) i opalis OPET pre nego sto je lik izasao? Prijava? 5.Situacija na 19:10 ok izbusio si lika u kutiji levo okej to mogu da razumem ali kako si ti molim te sledeci frag ovog u SK napravio? Pucas pre nego sto izadjes OPET? Kad stavis na nasporije to toliko izgleda ofirno i bezobrazno da ja nemam reci! Prijava?
  8. Pozdrav ljudi, Prvo ne bih da kazem ko sam ustvari nije ni bitno ali bih vas zamolio da pogledate demo jedan da mi kazete vase strucno misljenje. Lik koji za sebe smatra da je najbolji igrac na balkanu i igra za jednu od najboljih ekipa na balkanu ( kao ). Nick mu je pwN ( Stefan Pavlovic ) i igra za ekipu eskillz. Lik koji je igrao sa njim u ekipi kaze da je to njegova igra i da lik igra tako iz zajebancije i da ima prefire kao niko.Molim vas ko ima vremena da pogleda demo i da kaze svoje misljenje za situacije ( najbolje bi bilo sa x ray da se pogleda ) http://www.speedyshare.com/mduXN/cit.rar - inferno http://www.speedyshare.com/7MDXt/cit1.rar -train Nick za gledanje - pro igrac P.s. Molim vas samo bez smaranja da sam lud i tako to.Koga ne interesuje molim da ne komentarise najiskrenije jer mi znaci puno. Hvala svima :*
×
×
  • Create New...