InsaneLoLTeam Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 (edited) Ovako, imam kratko ove sluske ali mi trebaju pare pa ih prodajem. U skroz su dobrom stanju i nemaju nijednu ogrebotinu ali uz njih ne dobijate kutiju jer sam je iscepao slucajno i bacio zajedno sa garancijom. U svakom slucaju evo ss da vidite preko moba sam i nisam kuci pa evo dve slike cisto da vidite da nisu iskidane ili nesto. Cena:6500din a kostaju 11000din u gameSu KONTAKT FB MARKO FROST TICA Edit: Dodao sam jos slika Edited June 17, 2013 by InsaneLoLTeam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Lepo su ti isceni nokti, RESPECT TEBRA! Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InsaneLoLTeam Posted June 16, 2013 Author Report Share Posted June 16, 2013 Hahaha ali ovo nije tema gde pokazujem svoje nokte vec prodajem slusalice(a i grizem ih ne secem :D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 zasto jos uvek imas radijator pored kompa? mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1Los Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Bolje dati jos 3000 din i imati garanciju lepo i da ne razmisljam, a sigurno su nove jer kupujes u radnji. Ovako za 8000 din, mislim da nije kompetentna cena. Mozda za 6-6.5 hiljada pa da i kazem nesto....no to je moje misljenje, could be wrong :D U svakom slucaju srecno sa prodajom www.senseyeesports.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 bolje da si napisao dosao mrmot i pojeo garanciju nego sto si rekao iscepao je slucajno i bacio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 da, realno, dacu ti savet: kada prodajesh neshto preko neta npr. mouz, slushke, bolju tastaturu, ako prodajesh bez garancije budi spreman na to da spustish cenu jer ce u protivnom dobar deo ljudi pomisliti da si maznuo to negde bro.. ^^ ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 desi Tzare state of east servera Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 zasto jos uvek imas radijator pored kompa? pa da se hladi.. obvious Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 je l ovaj topik bio u cs forumu pa ga je moderator prebacio ovamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 desi Tzare state of east servera poz poz ! :) je l ovaj topik bio u cs forumu pa ga je moderator prebacio ovamo? mislim da je bio u Technology & Science pa je onda prebachen ovde :) ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts