Danteeee Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 ^hahahahha najbolje objasnjenje do sada :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale.kgb Posted June 6, 2013 Author Report Share Posted June 6, 2013 Jos jedna ekipa, sto cini 15 :) i Da li je moguce da ostaje 1 slot? :) Pozvacemo Navi, mozda su zainteresovani :) Quote Fear is in the eye of the beholder . Don't let it be you!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 bracket ce biti kroz nekih 30 minuta, kao i sve informacije o takmicenju koje treba da znate :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 (edited) Pre nego sto krenem da objasnjavam format turnira, zeleo bih da napomenem jednu bitnu stvar a to je da, nazalost, na turniru imamo ogranicen broj slusalica i da ce se slusalice (kome budu bile potrebne tj ko nema svoj gear) iznajmljivati na licnu kartu!!! Prvog dana igrace se grupna faza, dole mozete videti link sa grupama i satnicama. Postoje 4 grupe od po 4 tima odakle po 2 ekipe prolaze dalje. Trenutno je broj ekipa 15, tako da cemo ostaviti poslednji slot za slucaj da se neko prijavi danas u toku dana ili dodje sutra na turnir, vise od 16 ekipa ne moze ucestvovati! Evo i grupa: Grupa A - Pocinje u 11:00 iNfernity.rs Drugari iz kraja Gvozdeni Puk Vacap Grupa B - Pocinje u 13:00 eu4ia DeDe moesiaN BYE <- Prazan slot Grupa C - Pocinje u 15:00 Fnatic BANS DBC z-sM Grupa D - Pocinje u 17:00 ChW NN UZC Lazy Dragons Sistem u grupama ce biti, kao i na proteklom turniru, GSL sto znaci da pobednici prvih partija igraju jedni protiv drugih, a isto tako oni koji izgube sastaju se u drugom mecu. Pobednik iz winner's match-a je automatski prosao u playoff, dok ce ekipa koja izgubi morati da se sastane sa pobednikom loser's match-a. Pobednik poslednjeg meca prolazi kao drugoplasirana ekipa, dok ekipe sa 2 izgubljene partije zavrsavaju takmicenje. Takoreci, grupa ce posle 5 odigranih meceva izgledati ovako. Group X Team #1 - 2:0 Team #2 - 2:1 Team #3 - 1:2 Team #4 - 0:2 Drugog dana ce se igrati playoff koji ce ciniti double elimination bracket. Prva runda izgledace ovako: A1 vs D2 B1 vs C2 C1 vs B2 D1 vs A2 Dakle postoji i loser's bracket. Bo1 ce se igrati u svim rundama osim finala winner's bracket-a i potom finala turnira, gde ce se igrati Bo3. Sve informacije mozete videti na ovom linku - Grupe, satnice, playoff. Ako imate bilo kakva pitanja slobodno me kontaktirajte ili putem pm-a, ili pisite u postu. Mozete da mi posaljete i email na andre@fnatic.com. Srecno! Edited June 7, 2013 by ANdre~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBronMP3 Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Od 3 ekipe u poslednjem sesiru budemo mi koji smo bili treci na proslom touru (gasha i ja) :D Dobro dobro :P Vidimo se sutra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolemon Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 lebron motiviran za sutra :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBronMP3 Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 (edited) Sta cu kad moramo sad Viktora da saljemo kao drugog iz grupe :)) Edited June 6, 2013 by LeBronMP3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 jel dobijem ja neke pare sto sam pogodio da viktor nece da se sretne sa fnaticom do finala? :D 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 zdrava logika nalaze da se 2 najjace ekipe na turniru ne susrecu pre finala, ukolika nijedna od tih ekipa ne izgubi od nekih autsajdera pre toga, i bilo bi preglupo da bude drugacije, ne znam sto se bunis.. Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 u ovom sastavu dolaze prvi put :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale.kgb Posted June 7, 2013 Author Report Share Posted June 7, 2013 Pratimo njihovu igru da bi odredili kvalitet ekipe :) Quote Fear is in the eye of the beholder . Don't let it be you!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 ekipa Lazy Dragons ce biti u cetvrtom sesiru umesto ekipe UZC. njihovi momci rade sutra i nisu u mogucnosti da stignu na svoje meceve u grupi B. Moli se ekipa UZC da se pojavi ranije na turniru! Zao mi je sto se tek sad javljam, samo sto sam usao u kucu, nadam se da ce obavestenje blagovremeno videti i ekipa UZC i LD. Vidimo se uskoro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 jel ce biti scream na english? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LickMineLPop Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Nema sanse da mi danas stignemo pre pola 4.. (tim UZC) Kao sto sam juce rekao Saletu ja isto radim danas do pola 3 i nikako nemogu da izadjem ranije. Da mi je juce rekao da moramo da se pojavimo do 1 mozda bi i mogao nesto da iskombinujem, ovako na bum ne... Tako da molio bih te da nas ostavis u poslednjoj grupi, a ta u kojoj smo sad nek ima "BYE" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 nikakav problem, druga grupa ce imati 3 ekipe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kAitorA Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 andreja vidi pm i btw sad to znaci da ChW igra u 17:00 ili sta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 u 5 da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Sta je sa strimom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@pecagg Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 (edited) Nismo imali struje, problem je bio do organizacije. Krecemo za par minuta ponovo. Edited June 7, 2013 by e-frag Peca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@pecagg Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 http://www.twitch.tv/efraglive fnatic vs bans za par minuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 (edited) Taj stream treperi na trenutke. Mislim da je zato sto je dota2 u fullscreenu umesto windowed fullscreen. Cini mi se da drugi stream (efraglive2) radi kako treba. Edited June 7, 2013 by dovlaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Sva sreca pa ste izbacili rezultate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@pecagg Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Group A iNf.rs 2:0 Drugari iz kraja 2:1 VACAP 1:2 Gvozdeni Puk 0:2 Group B eu4ia 1:0 Delko 1:1 moesian 0:2 Group C Fnatic 2:0 BANS 2:1 z-sM 1:2 DBC 0:2 Group D ChW 1:0 NN 1:0 UZC 0:1 LD 0:1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 (edited) Sutrasnji bracket. u 10:00 krecemo :) dakle mole se svi da budu najkasnije u 10 i 30 na eventu da mozemo da se spremimo za pocetak. u 9:30 da budu ekipe UZC i ChW Edited June 8, 2013 by ANdre~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@pecagg Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 http://www.twitch.tv/efraglive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts