Feno Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Ja se i dalje igram na Zavielu, imamo i guild medjutim osim mene tu su jos dvojica, aktivnost je izuzetno niska. Tu imas i Kingdom of Irij, Pudentus je jedan od oficira tu je nonstop, iscimaj ga za invajt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 6. Novembar - novi patch Song of Dreams http://community.riftgame.com/en/2013/10/30/rift-2-5-song-of-dreams-coming-november-6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Koji su carevi, bas brzo serviraju kontent. Dao bih im kintu, da nije sve free :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syn Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 "Kingdom Of Irij" Ex-Yu guild @ Zaviel Shard Ima nas oko 60tak aktivnih (240+ total members) Radimo 10man/20man Raids (4/4 TODQ 3/4 FT) Treba nam jos aktivnih ljudi za dalji progress.Javi se ingame /w Pudentus, Sylphren, Bethesda ili koristi Guild finder tool Merge sa drugim manjim ex-yu guildova je dobrodosao (leader merge gilda dobija officer rank kao neki znak poverenja/garancije) Cilj nam je kompetativni EX-YU Raiding guild DKP Loot sistem (nema loot bitchinga) Bez nacionalizma Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anybite Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 U KoI sam, ali nema low lvl ljudi, pa uglavnom sve sam radim... Jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvos Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 bila je dobra kad je izasla,tad sam je igrao jedno nedelju dana ali me smorila ubrzo a sad kad se uporedi sa danasnjim mmo-ovima je smesna ;D 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anybite Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Iskreno, meni je Rift odlicna igra, upravo kad se poredi sa danasnjim MMO-ovima... Imas uvek nesto da radis, grafika nije cartoonish, solidna prica, planar atunement (odvojeno lvlovanje posle 50-og lvla), skoro svaka klasa moze da bude dps/heal/support/tank, kostimiziranje lika, dosta razlicitih buildova, lategame pve i pvp itd. itd... Sve sto treba modernom mmo-u da (pre)zivi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 (edited) juce sam poceo da igram rift i bas je do jaja. ima neku wow nostalgiju(igram kao dot lock i malkice mi slican trip kao lock iz wowa), skroz je igriva i interesantna sa dosta novina. mali sam lvl pa ne mogu nesto mnogo da pricam o njoj ali za sada mi deluje super. kako je na vecim levelima, jel vazno da se ulaze novac ili moze da se lagano igra i free? vrede li profesije nesto? jedva cekad da upadnem u prvi dungeon :D Edited December 28, 2013 by Makondo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Ja sam izlevelovao clerica, malo igrao dungeone, nisam uopste osetio da me sputava igra zato sto igram free. Mozda mozes da uplatis 5e cisto da postujes na AH, sem toga mislim da nema nikakvih restrikcija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Za bilo sta ingame mozes da platis platinom (dal direktno ili posrednicki-nekome platis on ti giftuje iz shopa). A mozes i platinom da kupis REX sto je shop valuta. Ali sve je dostupno, nista ne zahteva real kes. Craft vredi ali na kraju treba da se pomucis za te neke redje ingridijente. Raidovi su interesantni, odigrao sam par open world end game raidova, instance nisam, PVP (koji inace ne volim) je ok, nije sjajan ali je ok. Sve u svemu obzirom sta je trenutno na trzistu ovog tipa 8/10 od mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 awesome sto ne mora da se placa, znaci mogu opusteno da uzivam bez rizika da cu da se smorim kasnije zbog toga. video ja sad da nece da mi stavi stvari na aukciji, ako nastavim da igram sigurno cu da uplatim tih 5e, nije mnogo. skroz pozitivna misljenja o igri sa svih strana :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 http://forums.riftgame.com/general-discussions/patch-notes/442490-rift-3-0-nightmare-tide-7-00am-pdt-10-22-14-na-2-00pm-gmt-10-22-14-eu.html rift ekspanzija jebote nakon skoro godinu dana mi se priigra rift i bas sad izlazi jebena ekspanzija, serveri su pogaseni vecno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrajkMozga Posted February 21, 2015 Report Share Posted February 21, 2015 (edited) Edited February 21, 2015 by StrajkMozga Quote "Im the great Cornholio, I need TP for my bunghole!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts