StrayderGame Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Poz,sinoc sam instalirao jos jedan HDD,sve je proteklo regularno sve je bilo super,izgasio sam komp i jutros kad sam ga upalio na SSD je sve bilo ok,na HDD1 na jednon particiji je sve bilo ok ali na drugoj nema pola fajlova,i ovaj novi HDD2 je ok...jel' zna neko sta mu bi da odjednom pobrise pola fajlova na toj particiji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 premalo infoa si nam dao, probaj da izvadiš taj novi hdd i proveri onda da li se nisu možda pojavili fajlovi na starom hardu. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted May 12, 2013 Author Report Share Posted May 12, 2013 (edited) OVako imao sam SDD i 1 HDD u kompu,SDD 1 particija C ,HDD 2 particije E i G. Dodam jos jedan HDD sa jos 2 particije F i H. sve super svi fajlovi tu,izgasim racunar sinoc i jutros ga upalim i na G particiji nema pola fajlova i povecao mi se free space na toj particiji. Sad cu da probam ovo da izgasim ovaj novi da vidim da se nece vratiti. EDIT: samo da ovaj recovery program zavrsi da vidim hoce li napraviti sta... nisu bitni toliko fajlovi.Uglavnom download, tipa igara,programa i tako to negdje oko 30GB ukupno Edited May 12, 2013 by StrayderGame Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts