-HogaR- Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 x0x0 (pVL, d3k1, HogaR, Josif, nEMANHA) umesto koste igram ja,umesto lesija igra josif edit :) 1 Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
@pecagg Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Kosta, problem je što su akreditacije već poslate na štampu, tako da ćete verovatno nositi akreditacije sa tagom 6pack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0db0t Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 (edited) 6pack kostinho Edited June 25, 2013 by p0db0t 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjOXZ Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Edit : myXMG: adre out , spAz in ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 hogi pa jel gledas ili igras? 2 Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 hogi pa jel gledas ili igras? Pa vidis da igra :D 1 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cartman_ Posted June 25, 2013 Popular Post Report Share Posted June 25, 2013 On ne igra,on jebe! 4 ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sale.kgb Posted June 25, 2013 Author Popular Post Report Share Posted June 25, 2013 Na zahtev e-frag drugara, vracene su akreditacije sa stampe, i dozvoljno je da se u sledecem postu napise konacan spisak ekipa i igraca. Do sutra u 12:00 Hvala Vam puno 3 Fear is in the eye of the beholder . Don't let it be you!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zheX Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Ok (Xfm, f0cus, raiden, zheX, Lupus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 AAR (c1cm1, man1ak, p0db0t, KiDE, iGR) Link to comment Share on other sites More sharing options...
@pecagg Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Zvanično, grupe: http://e-frag.net/v2/kgb-cm-storm-vol-3-da-li-ste-spremni/ Sutra snimak sa izvlačenja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zheX Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Који је систем мапа, јел фиксан или на бан? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pVL Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Kada ce biti satnice da znamo kada da dolazimo ? :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpent Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Mogli bi da znamo koliko prolazi dalje, metod eliminisanja mapa i u grupama i u playoffu, satnica... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Ukoliko se neko prijavo za pes evo grupa http://e-frag.net/v2/kgb-cm-storm-volume-3-pes E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Dobicete sav info uskoro, ili cu editovati post ili cemo napraviti novu temu... stay tuned... 2 ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
@pecagg Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Satnice: http://e-frag.net/v2/kgb-cm-storm-vol-3-da-li-ste-spremni/ Snimak sa izvlačenja grupa: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Ako nekoga buni zasto igraju A i C grupa u isto vreme jesto to sto A i B grupa imaju po 5 ekipa, a 45 kompjutera je na raspolaganju,da se turnir ne bi oduzio 2 dana, stavljeno je tako kako je, znaci A I C grupa Subota od 10h. 1 ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpent Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Uh, sto volim Bugare od sabajle :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 (edited) afterparty kokteli i picke joj sto volim kad godina izda sve poskupi pojeftini... Edited June 26, 2013 by Rowland 1 1 Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
PowerTEAM Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 (edited) Zanima me kako se merila jacina drugog sesira? Po cemu ? Po Turnirima,po Plasmanima,po jacini na ruke ,ili ? Po Godinama,po radnom stazu,ili po godinama provedenog na kanteru ? Edited June 26, 2013 by PowerTEAM 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpent Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 (edited) Verovatno slobodna procena za timove koji se nigde nikada u csgo nisu takmicili pa su morali na osnovu rekla-kazala ili mikseva da odredjuju seeds. Realno samo dva tri tima znas kakvi su po rezultatima na takmicenjima u csgo, ostali su svi miks ili novi, na zalost timovi se okupljaju samo pred lan i uglavnom su krpljeni uz pomoc stapa i kanapa. Edited June 26, 2013 by serpent Link to comment Share on other sites More sharing options...
PowerTEAM Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 pizdec! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
v2L.ph4ceeR Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Zanima me kako se merila jacina drugog sesira? Po cemu ? Po Turnirima,po Plasmanima,po jacini na ruke ,ili ? Po Godinama,po radnom stazu,ili po godinama provedenog na kanteru ? Ovo i mene zanima, Svi nosioci su na mestu ! Ali 2 sesir je velika sramota ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted June 26, 2013 Report Share Posted June 26, 2013 Koliko ja znam, nisu organizatori seli na kafu i birali sidove po tome koliko koga gotive, vec su pitali nekoliko ljudi (znam za sebe i kingora, ne znam koga jos) za misljenje pa na osnovu toga i dosadasnjih "rezultata" odlucili. Ovo je 3. CSGO turnir u Srbiji (1. defuse - BGDonLINE; 2. kgb - iNation) pa je bilo malo teze odrediti kome je veci kad je u pitanju mid seed. Evo kako ja vidim ovaj mid seed: HSBG - prvi CSGO turnir za njih koliko ja znam, iz tog razloga su mid iako po uspesima od ranije zasluzuju mesto nosioca. Sensei - prvi CSGO turnir u full sastavu, osvojili su poslednji 1.6 i ekipa su koja je uvek znala da pravi probleme favoritima i koja je proverena. CONTROL - jeste malo izmenjen sastav ali su pokazali na proslom turniru da su verovatno bolji od vecine ekipa kada je u pitanju CSGO, sad to mogu da dokazu. WildCMstorm - dobra madjarska ekipa koja je igrala sors ranije na visokom nivou, ne bi me cudilo da dodju do finala. Ostale ekipe ili nisu imali prilike do sada da se dokazu ili dolaze u totalnom mixu. Ja prvi cenim dosta igraca (Disco i NUG) ali mix je mix i uvek je random pa do turnira ne moze da se zna jesu li favoriti ili autsajderi. Nemojte se opterecivati mnogo oko ovoga, ipak je csgo tek poceo da se igra ovde, tek za pola godine ce se jasno znati ko zasluzuje da bude koji seed. Za trenutnu situaciju, meni ovakav poredak deluje ok. Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts