TGY Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Pozdrav drugari, je li imao neko iskustva sa ovim slusalicama i kako su mu se pokazale? Da li su bolje od obicnih v2 i jos jedno pitanje, zasto su u Srbiji ove jeftinije od Frost blue kad su im specifikacije iste samo drugi dizajn? Takodje i na sajtu steelseries im je ista cijena... Molim vas pisite posto moram brzo da se odlucim da li da ih uzimam a razmisljam vec duze vreme da ih uzmem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 to su, bre, v2 siberije, samo prefarbane. frost su skuplje zato što svetle i to je to. ako hoćeš, za 7.5k ti prodam ja svoje, još godinu dana u garanciji ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TGY Posted April 20, 2013 Author Report Share Posted April 20, 2013 Brate ne kupuju mi se polovne slusalice, moze li mi neko reci da li je imao iskustva sa ovim slusalicama ili je neko njegov imao ove sluske? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 odlicne su, ja sam ih imao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts