Angorn Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Drugar mi strucno rece pre neki dan da su ''sege'' koje smo na buvljaku kao klinci nabavljali ustvari NES, u svakom slucaju, trazim igru koju sam igrao na doticnoj konzoli. To je bio hokej na ledu, ocajna grafika, cini mi se da si vise imao da biras rasu nego tim i da ako ''napunis'' slapshot dugme i pogodis protivnika oci mu iskoce i bude paralizovan na neko vreme. Takodje izmedju druge i trece trecine pojavljivao se lik sa metlom koji satro cisti led. Zna li iko o kojoj je igri rec i usput ima li toga jos negde da se prodaje (osim overpriced limunda)? Hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 pa nisu ni sve sa buvljaka sege bile potpuno isto, bilo je nekoliko vrsta koliko se secam. ostavi sliku neku za sta trazis 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Bile su potpuno iste iznutra, i koristile su istovetne kertridže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angorn Posted March 21, 2013 Author Report Share Posted March 21, 2013 Ovo kuciste: Kertridzi su bili zuti i kockasti (uuu al sam opisao...), ne mogu da nadjem sliku :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Je l ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angorn Posted March 21, 2013 Author Report Share Posted March 21, 2013 Ne, to su prave reprezentacije US i CCCP, ovo sto sam ja igrao je bilo drugacije, kreces sa ljudskim timom, pa posle otkljucavas kojekakve druge (jace), ali je kamera isto kao i ovde uradjena. Ja sam se bas ubio od trazenja na netu, pa rekoh da vidim da li se neko seca jer sumnjam da neko moze naci to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Jeba ga, vidi ovde http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ice_hockey_video_games pa gledaj gde piše "Nintendo Entertainment System" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angorn Posted March 21, 2013 Author Report Share Posted March 21, 2013 Znam vec sam gledao tu i nema je, mislim da je ne racunaju u ''hockey games'', hvala u svakom slucaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Jebo mi pas mater što jurcam ovakve stvari a i amerima skrnavim što ovo vode kao Famicom igru jer je releasovana za "japansku" verziju NESa Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angorn Posted March 21, 2013 Author Report Share Posted March 21, 2013 Joj Shekk svaka ti se dala, TO JE TO! Hvala puno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts