Slađan Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 (edited) Zanima me jel znate možda neke igre koje su dobile svoj tretman u video formi kao sumiran sadržaj? Sad sam video da je neki lik izeditovao 3 sata Assassin's Creed II u story video. Sećam se da sam tako čak i ispratio odavno recimo HALO Wars i možda još nešto, pa me interesuje da odgledam neke igre/franšize koje su mi zanimljive ali mi se baš ne igraju i da ne gledam isto toliko Lets Play videoe po YT, već ono, baš story video, sinematici i tako to koji je neko lepo sklopio. Konkretno me zanima Starcraft lore i Warhammer 40K. Pa ono, torenti, sajtovi, youtubovi, gde god već ima ali da ima nekog smisla, a ne samo nabacane sinematike. Ako i dalje ne znate na šta mislim, nešto na ovaj fazon: HALO supercut od HALO Wars do HALO 3 Edited March 17, 2013 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 do jaja je ovaj Halo video, moracu da odgledam ceo uskoro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 6, 2013 Author Report Share Posted June 6, 2013 He, naleteo sam na Final Fantasy XIII, sve zajedno traje skoro 9 sati, ima i celo a i ovako podeljeno u 19 epizoda i 1080p Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Cisto da ti ustedim vreme, nemoj da se cimaj sa FFXIII movie, posto je prica tesko sranje Pogledaj ako te zanimaju dobre animacije tu i tamo, zaobidji ako ocekujes pricu kalibra FF7, 8 ili 9. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 8, 2013 Author Report Share Posted June 8, 2013 hvala na upozorenju. Odlgedao sam ovu prvu epizodu i već kod druge sam bio u fazonu "uh, smara ovo malo, nema šanse da gledam 9 sati... koliko god da je lepa grafika" :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts