Highl1 Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Ja sam dane i dane pogubio na AoE2, pa sam preorderovao, i peglaću na Steamu. Ko je još za, neka baci poruku Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Interesantno ... to su verovatno kupili one likove koji su napravili nezvanicnu ekspanziju. http://www.forgottenempires.net/ Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 8, 2013 Author Report Share Posted March 8, 2013 ovo nisam ni video, hvala mohi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Nije lose, ima novih civilizacija, fullhd rezoluciju, svaka stara civilizacija je dobila novu casle age tehnologiju, neke civilizacije su malo reworkovane i navodno je sredjeno mrezno igranje. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 mislim da cu da uzmem, ima nas dvojica za sada. ima i 4pack koliko sam skontao. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 8, 2013 Author Report Share Posted March 8, 2013 aha, ali je 4e manje po osobi, nije ne znam kakva ušteda Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Shock 2 GoG Edition i Age 2 HD GOTY 2013. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 Age of Empires II HD -RELOADED Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Jeste kupili drugari? Svidja mi se sto su povecali max pop limit na 500. Ne svidja mi se sto nisu sredili mrezno igranje, i dalje laguje tako da kontam da i dalje radi po starom retardiranom principu da svaki igrac u partiji komunicira sa svakim sto pravi lag haos i attack ground nema smisla. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 9, 2013 Author Report Share Posted April 9, 2013 kupio, ali nisam u zemlji, a nemam ni slobodnog vremena, pa nisam ni instalirao preko steama, tamo posle 20-og, lagano Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Igrao danas 1vs1 ladder i ne laguje toliko ali nisam stigao do onagera da proverim. Ili sam istripovao kad sam igrao 3vs3 ili 1vs1 radi kako treba, a vise igraca baguje ili je ladder sredjen, a custom gejm po starom. Videcemo vremenom. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Ako budes igrao danas/sutra baci jos koji utisak, pa da vidimo dal da se pazari ili jos malo da se saceka. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Evo odigrao drugu partiju, onako zalagovalo tu i tamo ali nije tako strasno kao sto sam isprva mislio ali i dalje nisam stigao do onagera da vidim koliko tacno kasni i i dalje je u pitanju 1vs1. Sa jednom pobedom sam bio 15000 na ladderu, a sad sam 7500 sa dve tako da ima dosta ljudi. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts