YNk Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Pa ako nadjemo sponzore neke da plate put, da Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil1nh0 Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Srecno sa sponzorima ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post LESkOpoz Posted February 27, 2013 Popular Post Report Share Posted February 27, 2013 Da li tamo imate placen smestaj i klopu? Prevoz WizzAir Beograd-Malme 28.03. = 5.300din, povratak Malme-Beograd 02.04. = 5.300din. Od Malmea do Kopenhagena, sta vise bas sa aerodroma imate autobuse (koji mislim da su najjeftiniji i kostaju ~14e), a imate i opciju voza, manje od sat vremena vam treba. Ukoliko je odgovor na moje prvo pitanje potvrdan, svakom je potrebno ~130e za ovaj uzitak i iskustvo. Ako nije, skupite vi za taj put, a verujem da ce se naci neki sponzorcic da finansira troskove u vidu smestaja i klope. Takodje, kopajte jos malo po tim low cost kompanijama, svasta moze da se nadje. P.S. sisaj ga kassade! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Hvala Lesko, ali veruj mi da mi uvek gledamo najjeftiniju varijantu :) za razliku od ovog turnira u Becu tamo nemas nista, znaci moramo da platimo put, ufur je 90e to nije nista, neki smestaj tamo i jos da imamo nesto kesa za trosak, hranu itd. Realno nam treba 1000e od nekog, za ostalo kapiram da bi mogli da se skrpimo Videcemo narednih dana sta mozemo da napravimo, trazimo neke sponzore da pomognu nesto, verujem da znas i sam koliko to tesko ide :) Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dshn Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Gl, nadam se da cete uspeti da nadjete sponzore , a mi cemo vas bodriti ludo sa e-fragom kao i u Becu :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 Evo ja cu da vas sponzorisem 1 Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post LESkOpoz Posted February 28, 2013 Popular Post Report Share Posted February 28, 2013 Htedoh i ja da se ponudim, taman zovemo i pajsera, zauzmemo najprometniji semafor i udri po ribanju soferki. Zaista ne vidim drugi nacin. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts