YAN Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Usao sam u 1.6 na mix neki ne mogu da pomerim misa,a van cs-a radi mi sve norm.U cs-u mi ide u levo alii slabo jako bas bas malo a kad ocu desno on ide istom brzinom gore HELP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Moj predlog ti je da prodas tog kinzu-a ,xai-a i da lepo kupis nekog misa do 1000din i radice ti lepo , a za ostale pare odes u knjizaru i uzmes knjigu srpskog jezika za 5razred osnovnih skola. :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAN Posted February 19, 2013 Author Report Share Posted February 19, 2013 Hhaahahahah glavo,ja u problemu ti me karas bez kurtona ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FEELt Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Idi u Library desni klik na Counter, Properties i onda imas na kraju "Betas", izaberi "NONE - Opt out of all beta programs" ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadic Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 (edited) Meni se cini da je to u igrici sjebano, da nije do tebe... Jer i ja sam imao isti problem sinoc, normalno se krece, sve do jaja, i odjednom pocne da se gubi, dobije akseleracije, na kraju sam obrisao samo igricu da se nebi nervirao. Probaj ovo sto ti je feelt rekao, ali ne znam dal ce ti pomoci, jer meni vec stoji tako, i ista je prica... btw, koji win imas? moze opet da se desi da je i do sistema, jer je meni na 7ci mis imao akseleracije, ponekad, dok na xpu nista, ma da sad imam xp, ali moze se desiti i da je zbog sistema Edited February 19, 2013 by tadic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Usao sam u 1.6 na mix neki ne mogu da pomerim misa,a van cs-a radi mi sve norm.U cs-u mi ide u levo alii slabo jako bas bas malo a kad ocu desno on ide istom brzinom gore HELP Do misa nije sigruno, mozda je zbog ovog novog apdejta, jel si ukucao gl_vsync 0? 1 Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts