taca Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 E, ovako, ovo mi se desilo pre nekih 2-3 nedelje mislim da je neki update u pitanju ... Usla sam na cs posle update-a i krenula da igram i kad ubijem lika, model ne padne klasicno na zemlju, nego je u nekom sedecem polozaju. Mislila sam da je to sa nekog pub servera ali nije. Uradila sam reinstal cs-a, zatim steam i opet je isto. Zatim sam oborila sistem misleci da je do kompa je ali je i dalje isto.. Drugi acc na mom kompu radi lepo modeli padaju, a na mom akauntu na drugom kompu isto kao i kod mene modeli sede. :) Sa drugog steama sam skinula cs, zatim usla na svoj, ugasila automatski update ali dzabe svakako je uradio update.. A da i krv nije crvena nego zuta :o eo i neki ss... , http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=124571678 Gledala sam po netu ima dosta njih koji su se zalili na isto al’ nigde resenja pa pomislih mozda neko od vas zna ... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natte Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 hahahaa koja pobeda na ovom drugom skrinshotu :D posle ovog update-a svakom baguje kanter na svoj nacin, nekom radi normalno nekom tripuje haos, one komande u launch optionsu isto nekom rade nekom ne... valjda ce se javiti neko da ti pomogne 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taca Posted February 16, 2013 Author Report Share Posted February 16, 2013 Uuuuuuuuu nesto dobro da se desi i od ovog novog update-a Sad sam ponovo reinstal cs i uradio mi ovaj update i vise ne SEDEEEEEEEEE hvala Bogu .. Btw hvala xD moze lock :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts