Randje Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Sta sve moze da se uradi za povecanje fpsa osim low grafike ? meni je oko 100-120 na 800x600 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Prebaci na 640x480, skini game booster... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koh.milosh Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Prebaci na 640x480, skini game booster... I onda da mu se nista ne vidi pametan si veoma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Randje Posted February 13, 2013 Author Report Share Posted February 13, 2013 Imam booster, a na 640 ne moze da se igra.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadic Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Ti onda stavi fps_max 101, i to je to. Ako ti nije konstantno 100, onda stavi i 60 ako treba, samo da bude konstantan fps, jer problem zapravo (po mom misljenju) i prestavlja to sto varira... Zapravo, reci cu ti moj primer... Postavio sam prvo rezoluciju 1024 i fps_max 101, pucanje je bilo dobro, svakako, jer nije bilo variranja, i secenja slike. Ali, danas kada sam probao da stavim rezoluciju 1280 i fps_max 61, (po meni) je bolje. Imam ispade raznorazne po tom pitanju, da mi je bolje, sto je inace svi gore, ali iskreno za mene je mnogo bolje pucanje, nego sto je bilo na prethodnim podesavanjima. Ti probaj, pa vidi, ali ne mora da znaci da ce tebi to isto odgovarati, svasta treba probati, dok ne vidis sta tebi odgovara, jer nismo svi isti. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 najbolje rešenje ti je da, kad skupiš keš, ne kupiš sajberiju ili najnoviji ss miš nego nov procesor. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koh.milosh Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Lepo ti reko covek nov procesor i cao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts