BarcaS take 2 Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Pitanjce: Prijatelj sam sa osobom A koja ima zakljucanu friend listu (vidim samo mutual friend-ove). Nisam prijatelj sa osobom B koja isto ima zakljucanu friend listu i isto vidim mutual friend-ove samo. Do skora kad mouse overujem osobu B prikazivalo mi se (recimo) 10 mutuala, a kad odem na listu pise 9, sto mi je i logicno jer ne vidim osobu A, ali mi je taj+1 u searchu ukazivao da su osoba A i osoba B prijatelji. E sad, od danas mi i kad mouse overujem pise 9. 1. Da li to znaci da A i B vise nisu prijatelji (ili je Fejs popravio glitch)? 2. Da li nekako mogu da utvrdim da li su A i B i dalje prijatelji? Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 A da mozda pitas i da se manes spijuniranja preko fejsa. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Шпијуни су међу нама :))) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Pozovi je na kafu i vidi je li raskinula. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted February 6, 2013 Author Report Share Posted February 6, 2013 Jao kakvi ste monstrumi. U roku od 3 minuta od originalnog posta sam dobio 4 useless odgovora. Keep up the good work, guys.Posto je ocigledno potrebno pisati disclaimere i razne upute gospodi sa RuR-a, evo i od mene jedan: Molio bih da ne spamujete sa useless crap-om i da ako nemate sta pametno da kazete, Vase baljezganje i "humor" zadrzite za sebe. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Pa dobio si 4 hejt odgovara zapravo jer necemo da pomazemo nesigurnim lezbejkama da spijuniraju ljude preko fejsa. 1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted February 6, 2013 Author Report Share Posted February 6, 2013 Pa dobio si 4 hejt odgovara zapravo jer necemo da pomazemo nesigurnim lezbejkama da spijuniraju ljude preko fejsa. Sad kad si zavrsio drkanje pisice, mozes da popijes kaficu, crnu, bez secera kao prava muskarcina i da odjebes sa topica. 1 1 Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 youmustbewnewhere.png 404 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 пробај овако зупчаник на профилу пријатеља>"see friendship"> ту ће да ти избаци активности са тобом> идеш на "more" и ту укуцаш та два имена и видиш да ли имају неку активност скоро :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted February 6, 2013 Author Report Share Posted February 6, 2013 пробај овако зупчаник на профилу пријатеља>"see friendship"> ту ће да ти избаци активности са тобом> идеш на "more" и ту укуцаш та два имена и видиш да ли имају неку активност скоро :> To znam, ali mi to ne daje confirmation (u smislu odsustva aktivnosti). :) Hvala na trudu, though. Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 то јесте, ал ако има активности онда знаш сигурно :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Penis in vagina hehe Sta god mislio, ja bi ovo sve napisao bilo kom forumasu, jer je spijuniranje preko fejsa gej ko god to radio. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 i šta je bilo na kraju, jesu prijatelji ili nisu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Pitaj je iskreno, nece te lagati. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 ma ne jebe se sa drugim, sta vam je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Pitanjce: Prijatelj sam sa osobom A koja ima zakljucanu friend listu (vidim samo mutual friend-ove). Nisam prijatelj sa osobom B koja isto ima zakljucanu friend listu i isto vidim mutual friend-ove samo. Do skora kad mouse overujem osobu B prikazivalo mi se (recimo) 10 mutuala, a kad odem na listu pise 9, sto mi je i logicno jer ne vidim osobu A, ali mi je taj+1 u searchu ukazivao da su osoba A i osoba B prijatelji. E sad, od danas mi i kad mouse overujem pise 9. 1. Da li to znaci da A i B vise nisu prijatelji (ili je Fejs popravio glitch)? 2. Da li nekako mogu da utvrdim da li su A i B i dalje prijatelji? Sherlocks results: -Prijatelj si sa osobom A koja ima zakljucanu friend listu (vidis samo mutual friend-ove). -naravno, vlasnik bira sam sta ce ko da vidi. -Nisam prijatelj sa osobom B koja isto ima zakljucanu friend listu i isto vidim mutual friend-ove samo. (I nista drugo) -Do skora kad mouse overujem osobu B prikazivalo mi se (recimo) 10 mutuala, a kad odem na listu pise 9, sto mi je i logicno jer ne vidim osobu A, ali mi je taj+1 u searchu ukazivao da su osoba A i osoba B prijatelji. ( to ti je u stvari -1 ) E sad, od danas mi i kad mouse overujem pise 9. i eto ti -1 Ukrakto, taj -1 je neko ko te je stavio na ignore listu i tog jednog ne mozes da vidis, i kada budes gledao u bliskoj buducnosti postove osobe a i b i budu pisali nesto i videces lupam 4 komentara a kada otvoris da vidis komentare videces samo 3 (taj cetvrti je osoba koja te je stavila na ignore listu) Ako smo se razumeli, jelte?! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 moras nastaviti sa zivotom,vreme ce izleciti sve! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Sto bi rekao Petar Bozovic, kupi motor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts