-HogaR- Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Kobrice daj posalji meni tu pljeskavicu posto su svi NOSIOCI zasluzeno na svom mestu...HAHAHAHAHAHA vidim kako se proveo vF i sum,kad su dosli moji nabadachi! SKOVA I IVCHON1 moj brat <3 <3 LOMIIIIIIIII MEJTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT <3 :* 3 Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikl Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 ajde neki rezultat ? :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BATA!!! Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Namestili svojim ljudima ''cist'' prolazak,a oni ispusili :D hahahhaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 ni rezultata ni hltv...? 1 Quote Live and let die  Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljovic Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Kobrice daj posalji meni tu pljeskavicu posto su svi NOSIOCI zasluzeno na svom mestu...HAHAHAHAHAHA vidim kako se proveo vF i sum,kad su dosli moji nabadachi! SKOVA I IVCHON1 moj brat <3 <3 LOMIIIIIIIII MEJTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT <3 :* Znas li zasto je pao sneg danas u KG-u?Pa Ivchon1 dosao na tur bez Sekulica :D :D :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZU ZEZANJE Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 http://e-frag.net/v2/ispovest-jedne-ekipe-sa-turnira-u-kragujevcu/ Auuu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Znas li zasto je pao sneg danas u KG-u?Pa Ivchon1 dosao na tur bez Sekulica :D :D :D hahahahahahahaha :D Zato je i prosao grupe hahahahhahaha :D ja sam tezak FAIL! :D Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranquil Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 ovako se igrao cs u nase vreme , puste zivotinju i to je to...kobrice i ako nisam dosao alal kur.ac i krusevljanima i kragujevcanima i nislijama i cacanima , koliko smo samo puta ostali na ulici u bg jer nismo imali prevoz za nazad i koliko puta smo polazili u 5 ujutru po najvecoj hladnoci da bi stigli u 9 ujutru da odigramo mec.Za 10 godina koliko postojimo..samo jednom smo ispali u grupi i ne postoji grad u srbiji gde nismo bar jednom osvojili tur svi mi :) poz za sve u unutrasnjosti voli vas kele mamba .. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftb.pekos Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Bravo kele, većina može samo da mašta o ovome. <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk0va Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Kobrice daj posalji meni tu pljeskavicu posto su svi NOSIOCI zasluzeno na svom mestu...HAHAHAHAHAHA vidim kako se proveo vF i sum,kad su dosli moji nabadachi! SKOVA I IVCHON1 moj brat <3 <3 LOMIIIIIIIII MEJTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT <3 :* KRALJEVI KOKSA MEJTTTTTTTTTT <33333 Zete vodim te ja na pljesku pusti ove POKEMONE :) <3 Quote Kad su me izbacili moro sam da idem ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixy! Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Realno je da se u finalu sastanu dve najbolje ekipe... iN i bgd da se sastaju u 1/4 je totalna glupost...Iskreno bgd-u i iN ni jedna ekipa od 22 ne moze da uzme 5 rundi...a to odakle je koja ekipa uopste nije bitno. Kompleksi su neizlecivi. krestavi sta se ti javljas nije mi samo jasno, nema te na mapi ni na jednom turniru dZONI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk0va Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Glavati znas koja ludnica, samo bahato, samo jako u kgu.... Restorani ovo ono puni kesa, nek ti prica vasko :) Sa svinjom ne bi grupe prosli, ne bi jeli, bukvalno bi crkli od smora :) hahahahaha Mnogo.JAK <3 JECUUUUUUUUUUUUU kralj koke Quote Kad su me izbacili moro sam da idem ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PowerTEAM Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Yoco molim te nemoj da ulazis vise na forum,banuj sam sebi acc... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 (edited) BRAVO SKOVO Edited January 27, 2013 by urosh^_- Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
v2L.ph4ceeR Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 hahahaha faktardi :D ja sam samo realan..kompleksi su neizlecivi se odnosilo na to sto svi forsiraju neku pricu "bg ekipe i turnir u beogradu" Da pojasnim malo,in i bgd bi po nekim pravilima trebali da budu u suprotnom zrebu. Ljudi su se najvise turudili i cimali i imaju najvise uspeha i realno je da se ne ukrstaju u 1/4 iz prostog razloga jer su dve najbolje ekipe kod nas i nikako ne ide da su u istom zrebu. Banalan primer od 4,5 turnira u cs:go nek mi neko navede 1 primer gde su se verygames i nip sastali pre finala...za ove ekipe sto su igrale turnir BGD i iN su kao nip i verygames u poredjenu sa ostalima na pocetku cs:go-a. @bux svinjo tisina nisam te nista pitao. @dzoni normalno da me nema na mapi,ja cs 1.6 vise ne igram ne znam sta ti tu nije jasno :) @urosh debilko mali ni tebe nista nisam pitao,tako da shhhhhh ! Iskreno boli me kurac,retko kad i ostavim komentar ali me je iznervirao kobrica sa svojom pricom zasto uvek moraju dve bgd ekipe da igraju finale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PowerTEAM Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 hahaha,ko prica o neizlecivim komplexima kad pise refarat ovde po ruru... show si.. :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v2L.ph4ceeR Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 (edited) nvm Edited January 27, 2013 by KGB`CM Storm Yoca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post -HogaR- Posted January 27, 2013 Popular Post Report Share Posted January 27, 2013 (edited) Alo debeli,sta si se poprimio , sta mi diras krestavog? Upravu je decko! Mozzart tisina!e cujem ivchon1 i skova igraju polu finale? Koga su izbacili u 1/4? kobricu? au kobro moja :( duzan si mi 2 pljeskavice! pardon i sum je prosao grupe ,a ni oni nisu bili nosioci..3 pljeskavice! KOJ SMOR! Edited January 27, 2013 by HogaRkbp 5 Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
PowerTEAM Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 ma ti glavat Dj. Kabezooooo bolje tastaturu zameni mixetom,posto ovo sto pises nema veze s' vezom! :) :*** <3 vas m8ovi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk0va Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Pain is temporary, Glory is forever... KBP - IVCHON1 ..... maj mejt spremi se dolazimo po tebe da idemo na kiflice :) <3 Quote Kad su me izbacili moro sam da idem ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 spreman uvek! <3 Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Jel moguce da NEMA ni jedan rezultat napisan na ruru? Pa u Surdulici da se igra neko bi napisao neki rezultat... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qbicall.ggb Plus ;O Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 ? dva nosioca ? o moj boze sum je nosilac ? o moj boze o moj boze o moj boze napisi ovo opet ko Boga te molim :) BRAVO SUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk0va Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Alo debeli,sta si se poprimio , sta mi diras krestavog? Upravu je decko! Mozzart tisina! e cujem ivchon1 i skova igraju polu finale? Koga su izbacili u 1/4? kobricu? au kobro moja :( duzan si mi 2 pljeskavice! pardon i sum je prosao grupe ,a ni oni nisu bili nosioci..3 pljeskavice! KOJ SMOR! AHAHAHAHAHAAHAH prokleo nas kobrica :D Pukla mi guma na ustanickoj :DDD Quote Kad su me izbacili moro sam da idem ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1cm1 Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Trebao sam se kladim u pljeke :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts