stylche Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Daj bageru ne laprdaj! Najvaznije je da kassad mora da ustane u 6 kako bi stigao na prvi mec. ::::::::::::::DDDDDDDDDD Nice one :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 (edited) Daj bageru ne laprdaj! Najvaznije je da kassad mora da ustane u 6 kako bi stigao na prvi mec. ::::::::::::::DDDDDDDDDD CEKAM TE BURAZERU!!! a jel samo u finalu bo3? Edited January 24, 2013 by kassado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 po satnicama izgleda da je samo u finalu, i tamo pise samo pored finala bo3 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 okeeej fino, lagano do finala. :D Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Ajde sad salu na stranu, kobrice nemoj da nas zajebavas ovde, ajde zreb i COMPOMASTER da ne ulazim u to, svejedno moras sve da pobedis da bi osvojio, ali ovo sa bo1 sve do finala kakvi su to fazoni ? Toga nema na seljackom turniru u Maloj Mostanici, a kamoli na turniru sa 24 ekipe, i prvom nagradom od 50 000. Stavi od 1/4 bo3 nemoj da nas zajebavas. 1 Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylche Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 (edited) Kobrice :D Najgori si realno ima da te bije narod.... Btw bo3 ili bo1 :) Kao da ima razlike kad dobijes bo1 dobices i bo3 sto kaze KOBRICAAAAAAAAAAAAAA Edited January 25, 2013 by stylchew0w Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted January 25, 2013 Author Report Share Posted January 25, 2013 Ajde sad salu na stranu, kobrice nemoj da nas zajebavas ovde, ajde zreb i COMPOMASTER da ne ulazim u to, svejedno moras sve da pobedis da bi osvojio, ali ovo sa bo1 sve do finala kakvi su to fazoni ? Toga nema na seljackom turniru u Maloj Mostanici, a kamoli na turniru sa 24 ekipe, i prvom nagradom od 50 000. Stavi od 1/4 bo3 nemoj da nas zajebavas. Ma stavicu ti bo3 jos u grupama sta ti je !!! eventalno ce mozda da se igra polufinale bo3 i to je to ... sigurno se 1/4 finale nece igrati na bo3 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 makar od 1/2 finala bi bilo realno , apsurdno je igrati samo finale bo3. I to bi trebalo da se zna sto pre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted January 25, 2013 Author Report Share Posted January 25, 2013 makar od 1/2 finala bi bilo realno , apsurdno je igrati samo finale bo3. I to bi trebalo da se zna sto pre. NEMA STA DA ZNAS IGRACE SE NEGO SAM ZABORAVIO TAMO DA NAPISEM U POLUFINALU BO3 ali ne i u 1/4 sigurnoooo Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 pa zar nije ocigledano da IMAM sta da znam kad si ZABORAVIO da napises Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
borkic92 Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Оволико добар Компомастер нема ни Јурић у Дефјузу. Quote igramo ja i king treba nam tri drzavljanina Bosne prijavite se na teshke90@hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
koh.milosh Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Cekamo jurica da se javi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola.vagrant Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 super sto se odrzava jos 1 turnir u 1.6, i to van bg-a ;) grupe su sjajne i sistem je bas smekerski uradjen, odlicno sto se 2 najbolje ekipe sastaju u bo1 1/4, i jos lepse sto ce neka ekipa iz kragujevca biti najbolja u svom delu zreba bas mi se svidjaju i satnice, to sto ekipe koje nisu iz kragujevca igraju prve grupe ujutru see you tomorrow, hf Pozdrav 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Dzoni drug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted January 25, 2013 Author Report Share Posted January 25, 2013 super sto se odrzava jos 1 turnir u 1.6, i to van bg-a ;) grupe su sjajne i sistem je bas smekerski uradjen, odlicno sto se 2 najbolje ekipe sastaju u bo1 1/4, i jos lepse sto ce neka ekipa iz kragujevca biti najbolja u svom delu zreba bas mi se svidjaju i satnice, to sto ekipe koje nisu iz kragujevca igraju prve grupe ujutru see you tomorrow, hf Pozdrav Da mi kazes ti prijatelju molim te kad je neka ekipa iz kragujevca na bg turniru bila povlascena ? pa nije vam beograd preko sveta da nemoze da dodjete ... sta cemo sa nislijama koje su organizatori bg turnira ceo zivot guzili u 1 grupu ? mani me molim te glupih komentara gde to pise da 2 "najbolje" ekipe ne mogu da se sastanu pre finala ? do sad nije bio zreb da se sastaju u polufinalu jel ? ja sam debil i sto sam uzeo bilo sta da organizujem ! BTW imacete smesaj u lokalu iznad igraonice tako da kad ne igrate meceve dole necu da vas vidim zz vise ne pisem nikome nista ... ceo zivot neka ekipa iz bg-a koji god turnir da pravim zove da joj se mec odlozi jer toboze ne mogu da stignu pa sine ja sam isao na turnir u NIKSIC VOZOM DAN RANIJE I SMRZAVAO SE NA STANICI !!! tako da me manite glupih komentara da ne moze neko 120km da dodje u 11 !!! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 ja kontam da je ovo vise turnir fun karaktera,s obzirom da niko vise ne igra 1.6 :D ali ne bitno,krenite dan ranije da se smrzavate drugari! :D 1 1 Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted January 25, 2013 Author Report Share Posted January 25, 2013 ja kontam da je ovo vise turnir fun karaktera,s obzirom da niko vise ne igra 1.6 :D ali ne bitno,krenite dan ranije da se smrzavate drugari! :D Od 3 stvari lepo si rekao 2 !! da e fun karakter i da treba krenuti dan ranije !!! sto smo uvek radili ne bi li sve ispostovali i svakog ispostovali !! zato nas i jebu ceo zivot ... a sto se tice igrivosti 1.6 ja mogu u koje oces pare da se kladim da na ovom kgb turniru nece biti ni pola od 24 ekipe koliko ce biti sutra !!! i da CS:GOvno nikad nece imati community kao 1.6 ko ne vidi da stranci vestacki odrzavaju CS:GOvno taj je slep 2 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Da mi kazes ti prijatelju molim te kad je neka ekipa iz kragujevca na bg turniru bila povlascena ? pa nije vam beograd preko sveta da nemoze da dodjete ... sta cemo sa nislijama koje su organizatori bg turnira ceo zivot guzili u 1 grupu ? mani me molim te glupih komentara gde to pise da 2 "najbolje" ekipe ne mogu da se sastanu pre finala ? do sad nije bio zreb da se sastaju u polufinalu jel ? ja sam debil i sto sam uzeo bilo sta da organizujem ! BTW imacete smesaj u lokalu iznad igraonice tako da kad ne igrate meceve dole necu da vas vidim zz vise ne pisem nikome nista ... ceo zivot neka ekipa iz bg-a koji god turnir da pravim zove da joj se mec odlozi jer toboze ne mogu da stignu pa sine ja sam isao na turnir u NIKSIC VOZOM DAN RANIJE I SMRZAVAO SE NA STANICI !!! tako da me manite glupih komentara da ne moze neko 120km da dodje u 11 !!! Pa kad si paor. 1 Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted January 25, 2013 Author Report Share Posted January 25, 2013 Pa kad si paor. Pa bravo i nislje su paori i jagodinci su paori sve nas ste ceo zivot guzili po zrebovima i turnirima i sad mi neko nesto kuka ovde ... pa dal u ligi sampiona finale igrau 2 najbolje ekipe ? o cemu bre vi pricate !!! real treba da kuka sto mu pala najteza ekipa na zrebu . ollololololo Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Pajser Posted January 25, 2013 Popular Post Report Share Posted January 25, 2013 Ja nishta nisam rekao za druge ljude iz Kragujevca, Nisha i Jagodine vec za tebe, obzirom da njih zapravo i poshtujem. Rekao sam za tebe konkretno da si paor jer imash veshtinu komunikacije sa ljudima kao da si zhiveo pod kamenom ceo zhivot. Mora da si se uchlanio u SNS da menjash Srbiju i da nam bude bolje pa si od njih nauchio da razgovarash sa ljudima. A ne, ceo zhivot si debil. 9 Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1cm1 Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Ali liga sampiona nije namestena 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted January 25, 2013 Author Report Share Posted January 25, 2013 Ali liga sampiona nije namestena A postoji pravilo da 2 "najjace" ekipe pritom iz bg-a ? ne smeju da igraju u polufinalu ? vec moraju u finalu !!! najvise od svega mrzim kad mi se digne kosa na glavi jer neki lik koji je juce poceo da igra kanter i ima 3 posta pocne da komentuje turnire a pritom ih ima 3 ukupno ! Ja nishta nisam rekao za druge ljude iz Kragujevca, Nisha i Jagodine vec za tebe, obzirom da njih zapravo i poshtujem. Rekao sam za tebe konkretno da si paor jer imash veshtinu komunikacije sa ljudima kao da si zhiveo pod kamenom ceo zhivot. Mora da si se uchlanio u SNS da menjash Srbiju i da nam bude bolje pa si od njih nauchio da razgovarash sa ljudima. A ne, ceo zhivot si debil. Izvini sto ne volim da se ubutavam vam begismenima !!! za mene nebitnim likovima !!! nikad i necu , od mene ce svaka ekipa isto da dobije to sto je neko najbolji ne znaci da ce imati neke povlastice u odnosu na onog sto je najgori i jedni i drugi daju pare i bice maximalno ispostovani sto kod vas nije slucaj ,... vec gledte ko vam je druar pa mu cinite i ubacujete mu ga !! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 koja kosa ?? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
c1cm1 Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Nije poenta kolko dugo igram igricu ali to je ovde sasvim nebitno i kolko ja imam postova nikad po ovom sranju nisam nikog hejtovao zbog namestanja ali batice ti si ga preterao...Ja ne kazem da dve ekipe iz beograda MORAJU da igraju finale nego svaki normalan covek VIDI DA JE TURNIR NAMESTEN. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylche Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Cimi mnogo kenjash sine. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts