BarcaS take 2 Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Meni bi tek onda bila fora. Ne "zvuci" mi kao "namerno sam stavio pogresno fore radi", vec kao da foras ne zna gde zive lavovi, a gde tigrovi. https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Сад већ не знам дал тролујеш лол brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Asiatic_lion ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 А то на страну brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Meni bi tek onda bila fora. Ne "zvuci" mi kao "namerno sam stavio pogresno fore radi", vec kao da foras ne zna gde zive lavovi, a gde tigrovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 ™ jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 I ja sad razmisljam, je l' ljudi to nisu skontali trend da se citiraju poznati stihovi pesama uz menjanje reci (ali i dalje da to bude to po zvucnosti) i lepe na neku sliku koja ima veze sa tim izmenjenim tekstom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Boze koliko je tek sad glupo. nikad mi ne bi ovo palo na pamet. ako je ovo isto po zvucnosti odoh brzo da upisem neki intenzivni kurs engleskog. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 (edited) Sad ja već stvarno ne znam ko ovde troluje, a ko ne, apsolutno sam zbunjen. Ja sam stvarno bio ubeđen da je u startu bilo svima jasno da je u pitanju aluzija na dotičnu pesmu, a da se rasprava vodila isključivo oko samih lavova i njihovih staništa :D Edited February 13, 2013 by Савовски 1 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 ja iskreno nisam znao o cemu se radi. Umri, umri brzo, glupa foro 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Trpy, ako nisi skontao foru dok ti neko nije obasnio, ne mora da znaci da je fora glupa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Чекај, Трупи/баркас се не зајебава... Мислим, не по линији глупоће форе, него да није знао за лав из индије... Мислим, заиста није тинејџ ''омг шта не зна ололо'' овај мој пост, баш сам затечен... Јеботе, па лав из индије је у равни... ето, не знам ни чега:) Мислим, није чак ни тај трип по звучности, па као да ''схватиш'' него знаш за целу синтагму од пре... Не знам, радован баца даске, да не увате ђорђа... Небитно дал је глупо, само ми је немогуће да два лика не знају... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Sad ja već stvarno ne znam ko ovde troluje, a ko ne, apsolutno sam zbunjen. Ja sam stvarno bio ubeđen da je u startu bilo svima jasno da je u pitanju aluzija na dotičnu pesmu, a da se rasprava vodila isključivo oko samih lavova i njihovih staništa :D Па то... не знам, ја сам и даље у неком лебдећем збуну, разумом сам прихватио, али моје ЈАСТВО одбацује чињенице:))) Trupi, ja te razumem, sve kul. Чек, ни ти ниси знао за то? Озбиљно питам, да не одговориш са неким капс локом или фором:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 peti put pevam sebi u bradu "love is in the air" i zvuči mi 99% kao "lav iz indije". sad ne znam da l na kurs da idem ja ili trpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Ма океј то коме се свиђа, коме не, него ниси знао за то? Не мислим као прочиташ па сконташ, него ниси знао ор пре за ''лав из индије''? Нпр. за свемир зеку нико није знао, па смо сконтавали са слике, али за лав из индије као синтагму на конто дотичне песме сам био у фазону да свако зна. Ко што сам у фазону да свако зна радован баца даске. Оно, сад ми се свемир пореметио за један посто, пошто вас је тројица за сада:) И не капирам баш ово Трупијево са звучношћу, како не звучи јеботе brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Не знам дал ме капираш, јел си знао за лавизиндије пре него што си видео ову слику, то те питам? Не да ли си сконтао конотацију кад си видео слику, него да ли си ЗНАО за конотацију пре ове слике овде? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 ама не то:))) Знао си за песму, знао си да има лавова у индији. Питам те да ли си знао за фору ''лав из индије'' која се односи на ''транскрипцију'' песме love is in the air пре него што си видео ову слику овде сада на руру? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 ама не то:))) Знао си за песму, знао си да има лавова у индији. Питам те да ли си знао за фору ''лав из индије'' која се односи на ''транскрипцију'' песме love is in the air пре него што си видео ову слику овде сада на руру? Nisi pitao mene, ali evo ja nisam recimo. Ne znam koliko ti znači taj podatak. Radiš neko isrtaživanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Не, само сада морам да реподесим моје контање универзума по питању процента људи којима је ''лав из индије'' подразумевајућ трип:) Моје онесвешћивање и трагање за миришљавом сољу је очигледно било неосновано у реалности:) А рецимо, сад ме занима, јел знате за ''радован баца даске'' и ''да не увате ђорђа''?:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Another one bites the dust, a znam i ono "ja nisam navik'o na so" ali da me jebete kako je u originalu. A za lavove iz Indije kao pojavu ne znam niti sam cuo da ima lavova kao prirodne pojave tamo. Govorim o INDIJI, a ne o AZIJI. Ako postoje i tamo, onda je fora vrh. Ako ne, onda je djubre. Disclaimer: po mom misljenju. https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 А рецимо, сад ме занима, јел знате за ''радован баца даске'' и ''да не увате ђорђа''?:) Ne znam nijednu, a ni "lav iz indije", iako sam skontao foru iz, jelte, prve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Ал чекај, невезано за квалитет форе, какве везе има да ли има лавова у Индији или не? Реч је само о ''misheard'' тексту, као што није битно да ли постоји неки Радован који баца даске:) (глуп пример али знаш шта оћу да кажем). Да песма има текст који подсећа на ''жирафе са венере'', онда би људи то смислили, иако нема жирафа на венери. Да не увате Ђорђа је killing in the name of. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 радован баца даску на градилишту док слуша анадрван бајтс ту даст Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Meni je onda previse isforsirana fora. A to mi se ne svidja. Nekako mi probija threshold forsiranja, ako me razumes sta hocu da ti kazem. https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 13, 2013 Report Share Posted February 13, 2013 Па разумем генерално, али мени то некако није апликабл на ово, из простог разлога што је фора само у томе да текст личи, тј. није неко седео и ''форсирао'', него је реко ''ЛОЛ ЛАВ ИЗ ИНДИЈЕ'' кад је слушао песму и онда ти кажеш ''хах, лав из индије, види стварно'' и то је то. Хоћу да кажем да ако нешто није исфорсирано, то су онда такве форе, оне у сто посто случајева настају спонтано, по принципу ''откровења''. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts