Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

Sad ja već stvarno ne znam ko ovde troluje, a ko ne, apsolutno sam zbunjen. Ja sam stvarno bio ubeđen da je u startu bilo svima jasno da je u pitanju aluzija na dotičnu pesmu, a da se rasprava vodila isključivo oko samih lavova i njihovih staništa :D

Edited by Савовски
  • Upvote (+1) 1

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Чекај, Трупи/баркас се не зајебава... Мислим, не по линији глупоће форе, него да није знао за лав из индије...

Мислим, заиста није тинејџ ''омг шта не зна ололо'' овај мој пост, баш сам затечен... Јеботе, па лав из индије је у равни... ето, не знам ни чега:) Мислим, није чак ни тај трип по звучности, па као да ''схватиш'' него знаш за целу синтагму од пре...

Не знам, радован баца даске, да не увате ђорђа... Небитно дал је глупо, само ми је немогуће да два лика не знају...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Sad ja već stvarno ne znam ko ovde troluje, a ko ne, apsolutno sam zbunjen. Ja sam stvarno bio ubeđen da je u startu bilo svima jasno da je u pitanju aluzija na dotičnu pesmu, a da se rasprava vodila isključivo oko samih lavova i njihovih staništa :D

Па то... не знам, ја сам и даље у неком лебдећем збуну, разумом сам прихватио, али моје ЈАСТВО одбацује чињенице:)))

Trupi, ja te razumem, sve kul.

Чек, ни ти ниси знао за то? Озбиљно питам, да не одговориш са неким капс локом или фором:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ма океј то коме се свиђа, коме не, него ниси знао за то? Не мислим као прочиташ па сконташ, него ниси знао ор пре за ''лав из индије''?

Нпр. за свемир зеку нико није знао, па смо сконтавали са слике, али за лав из индије као синтагму на конто дотичне песме сам био у фазону да свако зна. Ко што сам у фазону да свако зна радован баца даске. Оно, сад ми се свемир пореметио за један посто, пошто вас је тројица за сада:)

И не капирам баш ово Трупијево са звучношћу, како не звучи јеботе

Не знам дал ме капираш, јел си знао за лавизиндије пре него што си видео ову слику, то те питам? Не да ли си сконтао конотацију кад си видео слику, него да ли си ЗНАО за конотацију пре ове слике овде?

ама не то:)))

Знао си за песму, знао си да има лавова у индији. Питам те да ли си знао за фору ''лав из индије'' која се односи на ''транскрипцију'' песме love is in the air пре него што си видео ову слику овде сада на руру?

ама не то:)))

Знао си за песму, знао си да има лавова у индији. Питам те да ли си знао за фору ''лав из индије'' која се односи на ''транскрипцију'' песме love is in the air пре него што си видео ову слику овде сада на руру?

Nisi pitao mene, ali evo ja nisam recimo. Ne znam koliko ti znači taj podatak. Radiš neko isrtaživanje? :tf:

Не, само сада морам да реподесим моје контање универзума по питању процента људи којима је ''лав из индије'' подразумевајућ трип:) Моје онесвешћивање и трагање за миришљавом сољу је очигледно било неосновано у реалности:)

А рецимо, сад ме занима, јел знате за ''радован баца даске'' и ''да не увате ђорђа''?:)

Another one bites the dust, a znam i ono "ja nisam navik'o na so" ali da me jebete kako je u originalu.

A za lavove iz Indije kao pojavu ne znam niti sam cuo da ima lavova kao prirodne pojave tamo. Govorim o INDIJI, a ne o AZIJI.

Ako postoje i tamo, onda je fora vrh. Ako ne, onda je djubre.

Disclaimer: po mom misljenju.

Ал чекај, невезано за квалитет форе, какве везе има да ли има лавова у Индији или не? Реч је само о ''misheard'' тексту, као што није битно да ли постоји неки Радован који баца даске:) (глуп пример али знаш шта оћу да кажем). Да песма има текст који подсећа на ''жирафе са венере'', онда би људи то смислили, иако нема жирафа на венери.

Да не увате Ђорђа је killing in the name of.

Па разумем генерално, али мени то некако није апликабл на ово, из простог разлога што је фора само у томе да текст личи, тј. није неко седео и ''форсирао'', него је реко ''ЛОЛ ЛАВ ИЗ ИНДИЈЕ'' кад је слушао песму и онда ти кажеш ''хах, лав из индије, види стварно'' и то је то.

Хоћу да кажем да ако нешто није исфорсирано, то су онда такве форе, оне у сто посто случајева настају спонтано, по принципу ''откровења''.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...