G!!! Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 Opala, Chris taylor i Mark o'green su tu, i jedan i drugi velikim delom tvorci fallouta (sto 1 i 2 sto tacticsa), pored ostalih koji su u obisidianu i inexile-u Video je totalni promasaj doduse :D http://fallout.wikia.com/wiki/Project_V13 citam sad i ne verujem, kako bedno, dokle je dogurao jedan interplay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 ja im ne bi dao pare. Ceo sajt izgleda glupavo, a činjenica da su eskivirali kikstarter za skupljanje para znači da traže investitore, a ne crowdfunding. Što još više ima smisla kada se pogleda činjenica da je Interplay bankrotirao i da prosto sada prose, a zauzvrat ne nude ništa opipljivo. Travestija koncepta, samo onaj ko ovde uloži keš... ako propadne, te pare videti neće. Da ne pominjem nedostatak ikakvog koncepta igre niti imaju šta konkretno da "ponude". Video se više sastoji od njihovih akreditacija, kao da šalju grupni CV nekoj firmi. Sve mi je ovo fail na više nivoa i malo uvreda za ljude koji su uložili tone sopstvenog novca i vremena pre nego što su se pojavili uopšte sa nekim prototipom na kikstarteru. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 25, 2012 Author Report Share Posted December 25, 2012 pa mislim da u faq i pise da ne traze pare za razvoj igre vec za prvu fazu - pristup forumu, nekakav insajd info, pritup konceptu i tako to... meni samo nije jasno zasto ti likovi to rade iz okvira interplay-a koji donosi samo los publicitet jer je na zubu fallout hc fanova skoro isto kao i bethesda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 Jebeš ''kreatore'' fallouta bez oca fo, matorog homosa :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts