Jump to content

42lh3000 42" LG LCD

qwert00

Recommended Posts

lg 42lh3000 42" LCD tv, full HD

odlican model iz 2010 godine. radi kod mene okacen na zid od prvog dana.ima i kutiju od njega.

nova cena>330e u zameni je nesto vise

Od zamena>

-moze zamena za nov ili skoro nov andorid mob oko 150e(max do nekih 200tinak evra.recimo sony U je recimo preferiran model.Obavezno neki noviji model-dakle nemojte stare stvari tipa stari Desire i slicno.

vec imam widlfire oko 2 godine star i treba mi nesto dovoljno bolje od njega), Ako neko ima nexus 4 za njega se mozemo dogovorite(ali kontam da ih jos nema na balkanu:)a i kad ih bude nece imati normalne cene verovatno:))

-moze i za neki komp recimo noviji,(ovo mi ne treba nesto posebno,ali eto nek stoji kao opcija)

-moze i jedan ili dva zlatnika ako neko slucajno hoce:)...Ovde moze i moja doplata,Posto mi ovo treba za poklon ovo bi cak bila idealna zamena:)

-moze i recimo za neki manji lcd tv ako nekom treba veca ekran.nesto tipa npr 26 incha.CRT ne moram da pominjem-jer em ne vrede nista em se beskorisni sada(iako i to moze ako je neki jeftiniji-ali za crt je uslov da je bar nekoliko meseci u vazecoj garanciji-dakle da ne budu CRT stari 3-4-5+ godina koji su deo elektronskog otpada sada:))

...

Za vase stvari posaljite tacne modele, cene,stanje, datum kupovine..sto detaljnije i koliko to cenite ()

Edit-detalji o TVu>

posto ima pitanja. Koriscen je kao TV za digitalnu kablovsku i kao monitor za komp(igrao ceo skyrim na njemu, a koriscen i za net i surfovanje).Sa kompom povezan preko hdmi-hdmi kabla(mozete da viditi kako radi i analogna i digitalna tv, takodje i kako radi komp-igra,filmovi...kao monitor

sam ja bio prezadovoljan.skyrim na 107cm izgleda fantasticno:)). Neko vreme je bio koriscen kao jedini monitor(posto ja ionako slabije gledam kablovsku TV.), Odlicno je ocuvan, kao nov. Od prvog dana sam ga okacio na zid.

Samo licno u bgd i to najbolje vikendom(ili i radnim danom popodne-opet uz dodatak da ne zurite. Iako mi se cini da je vikend idealan za ovakve stvari) da dodjete i sednete i detaljno sve pogledate sta i kako radi(dakle nema slanja, a takodje jako bitno i da ne zurite kad dodjete da ga uzmete-nego natenate da se sve lepo pogleda.Ipak tv nije nije nesto sto kosta 10e,,,).Da ne planiram LED/3D ne bih ga ni prodavao.

Jedino sto poneki dugmici na daljinskom ne rade savrseno(ali daljinski nisam nikad otvarao,cistio ili cackao bilo sta).Koristim daljinski od digitalne tv-pa ga nisam ni koristio u zadnje vreme(mislim da dugme za pojacanje zvuka i valjda broj 2 losije reaguju.Znam da mi nije ni smetalo dok sam koristio taj daljinski) Takodje najbitnije tv je perfektan bez ikakvih problema-nikad nije otvaran servisan, cak nije ni skidan sa zida(okacen na nosac i stoji kao slika) od kad je kupljen.

Dakle po meni je tv 9/10(samo zato sto nije nov-iako je kao nov),a daljinski 6/10(zbog dugmica)

Edited by qwert00

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected

hehe.pa slobodno:) ovaj je bio best-buy 2010(jeste polovan sada, ali nije bio najjeftniji model).

A jedan TV servis mi je vec nudio juce da otkupi tv za 300e (za dalju prodaju).

Pa kontam da je 10% veca cena od one koje nudi TV servis korektna

A eto u skladu sa tim da spustim cenu na 330e za kesh

Edited by qwert00

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected

• Create New...