Jump to content

WTS Shaman, Hunter, Priest lvl 90 Alliance Executus eu. Rogue, mage dk


chegster

Recommended Posts

Kao sto je navedeno u naslovu na accountu je 3 lika lvl 90, na istom serveru jos i DK lvl 86 i jos dosta altova potpuno obucenih u heirloom iteme. Takodje postoje na Sylvanas horde Undead Rogue lvl 85, undead mage lvl 84 i orc DK lvl 83, i takodje nekoliko altova sa heirloomima.

Shaman je main char bio, barem meni jer sam sa njim igrao arenu, bez nekih vecih uspeha, u arenici je na ~1950 ratinga i ima cap 2500 conq poena nedeljno, ima i item level za sve raidove u raid finderu.

http://eu.battle.net/wow/en/character/executus/Chegs/simple

inscription 600

Herbalism 600

ima neke simpaticne mountove tipa icecrown zmaja, diska od lorewalkera, crnog medveda, medveda iz cata zul amana, sve archeology mountove osim battletanka. Ima dosta titulica ali sve to mozete da vidite i na armory, takodje Clockwerk Gnome je lvl 25 (mini pet) tako da tejmovanje rare lvl 25 petova moguce. evo i linkova za ostale karaktere:

Hunter Music

http://eu.battle.net/wow/en/character/executus/Music/simple

Herbalisam 600

Alchemy Transmute master 600

Priest

http://eu.battle.net/wow/en/character/executus/Musique/simple

Tailoring 600

Alchemy 553

ovo su samo linkovi ~ lvl 85 charactera:

DK 86

http://eu.battle.net/wow/en/character/executus/Muzika/simple

DK 83

http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Muzika/simple

Rogue 85

http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Chegz/simple

Mage 84

http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/Chegster/simple

ja sam prvi i jedini vlasnik accounta i posedujem sq naravno, uz acc ide fotokopija licne karte i biometrijskog pasosa :P na accountu je mobile authenticator koji mozemo da prebacimo na vas android ili uklonimo

verovatno ima jos korisnih informacija ali za to saljite sms/zovite ili saljite mail na chegster26@gmail.com jer ne znam koliko cesto cu dolaziti na rur, a mail gledam na telefonu :P

iz Beograda sam, naravno provera moze i sve, acc je uplacen, mozemo da se dogovorimo da ja uplatim i narednih mesec dana preko moje kartice, Cenu nisam stavio namerno, nemam je, predlozite pa da se dogovorimo, ne trazim nikakve posebne pare. Pozdrav!

www.500px.com/chegster26

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...