juricM Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 (edited) Postovani gejmeri, ovim putem najavljujem jos jedan od niza turnira u igraonici DEFUSE, koja se nalazi na Novom Beogradu u ulici gandijeva 124. Turnir ce ovog puta odrzati u novoj igrici Counter-Strike Global-offensive, trajace samo jedan dan i igrace se na 20 ili 40 racunara u zavisnosti od ekipa. Maksimalan broj ekipa koje mogu da ucestvuju na turniru je 16, a turnir ce se odrzati i ako se bude prijavilo manje ekipa samo sto ce nagrade biti umanjene za odredjeni iznos. Turnir ce poceti u nedelju 23.12. u 9 sati ujutru i planiran je kraj negde oko 20h. Kasno sam stavio info za turnir, ali zbog velikog interesovanja za cs:go ipak sam se odlucio da turnira bude. Igraonica ima svoje stimove za slucaj da neko nema cs go.. Ucesce po ekipi je 4.500 din. - 900 po igracu. Slike igraonice: - http://sphotos-d.ak....919057514_n.jpg - http://sphotos-f.ak....071953228_n.jpg - http://sphotos-b.ak....489585433_n.jpg - http://sphotos-e.ak....174121582_n.jpg Konfiguracija racunara: Procesor : Intel-G620 Maticna ploca: Gigabyte H61M Graficka : SAPPHIRE 6670 1GB-DDR5 Memorija : 4 GB dd3 1333 MHz Kuciste : CoolerMaster Monitor : Philips 227e Tastatura : Logitech k120 Misevi : Logitech g400 Slusalice : Xwave hd320 Operativni sistem: XP professional Mape koje ce se igrati na turniru: - de_dust2_se - de_inferno_se - de_nuke_ve - de_train_se - de_mirage_csgo BROJ ZIRO RACUNA: 160-5200100166175-78 Uplatilac: Ime i prezime, ime ekipe Primalac: Nikola Nešković , Vojvodjanska 146; 11000 Beograd Svrha uplate: Uplata za turnir iznos: 4.500 RSD Sliku uplatnice poslati na denmla_@hotmail.com kako bi potvrdili uplatu. Neka sitna pravila vezana za igricu ce biti naknadno objavljena. NAGRADE: (ako na turniru bude bilo 12 ekipa) 1.mesto 30.000 dinara. 2.mesto 14.000 dinara. -10.000 din ide na zakup igraonice. NAGRADE: (ako na turniru bude bilo 16 ekipa) 1.mesto 37.000 dinara. 2.mesto 20.000 dinara. -15.000 din ide na zakup igraonice. Prijavljene ekipe: 1.BETONcm ( f1qs, juricM, d3k1, UR1ELS, marKo[YS] ) 2.iNation ( LETN1, SHEVCHUk, filip, emi, nIKOLINHO, kassad ) 3.e-frag ( yoca , bux , hogar , shalitra , m4L1 ) 4.Horda ( mak1, peca, alex, zer0x, miki ) 5.TLG ( vajeee, GrAtI , todor , mirda , cOja ) 6.Disco ( kassad, eror, grga, napast, tba ) 7.Outsajderi (UNTOUCHED[sF,k1De,alk,rAKAN, Arsa) 8.CONTORL ( Urke, mufly, peskan, adv, tri3d ) 9.uPlayers? (pVL,nEMANHA,kostinho,PESA,serpent) 10.Yugoslavia ( SideG, BoneBreaker, Vaske, u_hopp, dix ) 11.swordfish ( lesi , dime , makia , kole ,dzonika ) 12.BGDonLINE ( egzekutor, MASiNA, AXELERA, shok1ca, phillip ) Ekipe koje su uplatile ucesce: 1.BETONcm ( f1qs, juricM, d3k1, UR1ELS, marKo[YS] ) 2.iNation ( LETN1, SHEVCHUk, filip, emi, nIKOLINHO, kassad ) 3.e-frag ( yoca , bux , hogar , shalitra , m4L1 ) 4.Horda ( mak1, peca, alex, zer0x, miki ) 5.Disco ( kassad, eror, grga, napast, tba ) 6.BGDonLINE ( egzekutor, MASiNA, AXELERA, shok1ca, phillip ) 7.swordfish ( lesi , dime , makia , kole ,niCpa ) 8.CONTORL ( Urke, mufly, peskan, adv, tri3d ) 9.Yugoslavia ( SideG, BoneBreaker, Vaske, u_hopp, dix ) 10.Prolaznici ( kostinho, svoj1c, trace, zilbertinho , upkec ) Organizatori: - Mladen "juricM" Juric - 064/ 93-10-322 - Gojko "nogga" Reljic - 064/109-83-89 steam kontakt - defusepc10 (zainteresovani za turnir mogu da dodaju ovaj stim i da se tamo prijave takodje) Edited January 31, 2013 by DEFUSE.Maksnet juricM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Srecno :) Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 srecno hogare :* Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 hvala :P ajde ako je moguce da se odmah sazna sistem za mape u grupi? jel ce biti banovanja ili su default odredjene? msm fora je i da mi znamo :D Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
a1meR Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 GL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Hf sa turom! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted December 6, 2012 Author Report Share Posted December 6, 2012 Hogi bice banovanje mapa u grupama, to sam zaboravio da napisem, cs go ce raditi i bolje nego sto trenutno radi u igraoni, jer ce biti komplet reinstal svih racunara 5 dana pred turnir :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 samo stavite XP ,bolje ce raditi CS:GO nego na win 7ici,makar je kod mene kuci takav slucaj Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted December 6, 2012 Author Report Share Posted December 6, 2012 dada bice xp kao i za svaki cs turnir :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 u zagradu Juricu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0db0t Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 Srecno sa turnirom! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRsaaa Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Ocekuj i od mene jednu ekipu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FEELt Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 gl sa turom. :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peskanbog Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 good luck bitches. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO! Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 gl :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Kassad prodana dusa igra za 2 ekipe :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 U jednoj je trener :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a1meR Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 XP ZAKON BRE :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpent Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Cao imam par pitanja: 1. Koliko FPS-a ima na ovim konfiguracijama? 2. Da li ce moci da se koriste sopstveni tastatura i mis i slusalice (i da li su obavezne)? 3. Da li ce biti organizovan GOTV da ljudi mogu da prate online sta se desava? 4. Da li ce biti organizovan streaming (Maki - e-frag? Ja bih to radio ali igram pa ne verujem da cu moci)/ 5. Da li moze da se ubace drajveri za misa, tastaturu, csgo konfig i sl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Cao imam par pitanja: 1. Koliko FPS-a ima na ovim konfiguracijama? 2. Da li ce moci da se koriste sopstveni tastatura i mis i slusalice (i da li su obavezne)? 3. Da li ce biti organizovan GOTV da ljudi mogu da prate online sta se desava? 4. Da li ce biti organizovan streaming (Maki - e-frag? Ja bih to radio ali igram pa ne verujem da cu moci)/ 5. Da li moze da se ubace drajveri za misa, tastaturu, csgo konfig i sl? Nije na meni da ti odg. ali ono sto sam siguran da je moguce jeste 2. naravno da moze sopstvena oprema 3. bice sigurno gotv 4. videcemo :D 5. svakako moze :) to su normalne stvari koje igraci koriste na svim turnirima :) Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
SideG Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 (edited) Koliko ce biti grupa i koliko se igra meceva po grupama? ako je 12 ekipa a koliko ako je 16.. a mislim da je realno da ce biti 12... I jos jedno pitanje, sta je to banovanje mapa po grupama ? ne znam jer sam noob i low i sve najgore.. :) p.s Za petog igraca Yugoslavia tima stavite dix.. Edited December 12, 2012 by SideG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted December 12, 2012 Author Report Share Posted December 12, 2012 Cao imam par pitanja: 1. Koliko FPS-a ima na ovim konfiguracijama? 2. Da li ce moci da se koriste sopstveni tastatura i mis i slusalice (i da li su obavezne)? 3. Da li ce biti organizovan GOTV da ljudi mogu da prate online sta se desava? 4. Da li ce biti organizovan streaming (Maki - e-frag? Ja bih to radio ali igram pa ne verujem da cu moci)/ 5. Da li moze da se ubace drajveri za misa, tastaturu, csgo konfig i sl? 1. Trenutno je oko 120-130, ali ce sigurno biti veci, na primer juce sam digao na jednoj masini xp i na mirage je bilo 250fps-a. a mak1 ti je odg na ostala pitanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 1. Trenutno je oko 120-130, ali ce sigurno biti veci, na primer juce sam digao na jednoj masini xp i na mirage je bilo 250fps-a. a mak1 ti je odg na ostala pitanja. sve za tebe maco Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted December 12, 2012 Author Report Share Posted December 12, 2012 Koliko ce biti grupa i koliko se igra meceva po grupama? ako je 12 ekipa a koliko ako je 16.. a mislim da je realno da ce biti 12... I jos jedno pitanje, sta je to banovanje mapa po grupama ? ne znam jer sam noob i low i sve najgore.. :) p.s Za petog igraca Yugoslavia tima stavite dix.. 12 ekipa - 3 grupe po 4. 16 ekipa - 4 grupe po 4. banovanje mapa po grupama znaci da se mape banuju dok ne ostane jedna mapa koja se igra. sto bi znacilo ban/ban/ban/ban/ pick. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogga Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Cao imam par pitanja: 1. Koliko FPS-a ima na ovim konfiguracijama? 2. Da li ce moci da se koriste sopstveni tastatura i mis i slusalice (i da li su obavezne)? 3. Da li ce biti organizovan GOTV da ljudi mogu da prate online sta se desava? 4. Da li ce biti organizovan streaming (Maki - e-frag? Ja bih to radio ali igram pa ne verujem da cu moci)/ 5. Da li moze da se ubace drajveri za misa, tastaturu, csgo konfig i sl? Evo ja cu ti odgovoriti: 1. 200-250 u zavisnosti od mape 4. Videcemo sa Makijem sta se moze uraditi Pitanja pod 2,3 i 5 su suvisna, podrazumeva se da moze i da ima. Da si pratio u kom maniru su organizovani svi ostali turniri, video bi da se sve podrazumeva kao potpuno normalna stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts