colke Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 kad se konektujem na hltv da gledam izbaci me i trazi /sprites/targo modele, tako nesto..? kako da namestim to ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 (edited) evo tog fajla http://www.sendspace.com/file/xznq9c Edited December 9, 2012 by НИКОЛАААА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 zaboravim ga u guzicama komentatorima na streamu =) Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 evo tog fajla http://www.sendspace.com/file/xznq9c hvala brate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 a kako da dodjem kad mi treba 2 sata da dodjem do Novog Sada kroz ovaj sneg ? kvad?motorne sanke? :D <3 Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 kvad?motorne sanke? :D <3 moze i helikopterom :D <3 Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Pusi ga gasho mrki i ja smo objasnili komentarisanjem :D Btw djole volim te <3 Odusevio si me :D 1 Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 9, 2012 Author Report Share Posted December 9, 2012 Izgleda da su mi e-fragovci zaspali. :) 1/4 finala: x-Files vs pak - 8:16 IDZUO vs kbp - 16:6 sMk vs BuM's - 16:14 mith vs SBC - 16:9 1/2 finala: pak vs sMk - 2:0 u mapama IDZUO vs mith - 1:2 u mapama Finale pocinje za 10minuta, igraju mith i pak.HLTV Finala: 77.111.208.203:27055 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 pobedili su gloriju, w00-hOO, dajte demoe ;) Dajte rezultate grupe D i update neki .... Ko dobio Kobru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juricM Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 mith vs pak 2:1 u mapama. Svaka cast ekipama, vidimo se za 2 nedelje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 (edited) Izgleda da su mi e-fragovci zaspali. :) 1/4 finala: x-Files vs pak - 8:16 IDZUO vs kbp - 16:6 sMk vs BuM's - 16:14 mith vs SBC - 16:9 1/2 finala: pak vs sMk - 2:0 u mapama IDZUO vs mith - 1:2 u mapama Finale pocinje za 10minuta, igraju mith i pak. HLTV Finala: 77.111.208.203:27055 nismo bilo smo u snegu ispred defuse-a smarali ljude da nas poguraju, a i akomulator je bio prazan :S :D Edited December 10, 2012 by mak1. Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 ali stigao je Jare i sve nas je spasio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 ali stigao je Jare i sve nas je spasio :D stigo jare brat :D Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Inace, dok ste vi bili kod simketovih kola prolaze 2 lika u kolima pored mene i pece i pitaju nas momci jel vam trebaju kablovi? :D hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 jare brat! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 ako nekome ne budu trebale slusalice nek se javi da se dogovorimo ;) Djole, kol'ko ti kasni turnir? ;) Ne trebaju meni slusalice, aj pustam ti pm :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 (edited) Jedan od lepsih turnira u mom zivotu :) Naravno moj kbp,sa mladjom ( terrorz ) , koji nije igrao cs Boga oca dugo :D Mladja 1vs4 CLUTCHER! <3 Dzoni,mare,bux <3 ..Blo extra zezanje,ljudi koje nisam video nekoliko godina :))) I prosao sam grupe :) I dobio trofej! win win :))) xaxaxa :) stvarno turnir koji ce mi od svih ostati u pamcenju,prijatna atmosfera,ljudi,klopa,sokici,zezanje :))) Sto se mene tiche ja bih ovo ponovo igrao :) Na nekih pola god ,god dana da se organizuje,bila bi fora ,i naravno lesko da org :))) Ispostavilo se da si izuzetno dobar u ovom poslu :D :)))) Hvala lesko na ovom turniru :)) I na nagradi :)))) Super bilo :**** P.S. KassaD > Joe Miller :D Edited December 10, 2012 by HogaRkbp Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 jare brat! sve, sve ali kako sam se razbio u toku guranja tvoje makine iz snega :D Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 11, 2012 Author Report Share Posted December 11, 2012 Hvala ljudi na lepim recima, to je najveca nagrada koju mogu sad da dobijem. Mislim da je na kraju sve proslo u "najboljem" redu. Ovo prosto moram da stavim pod navodnike, jer nam se nisu pojavile ekipe vF i DPS i ostaje zaista veliki zal za time. Takodje, turnir je kasnio toliko samo zbog tog snega, inace bi to bilo "akademskih" sat, sat i po. Zelim da se zahvalim Gojku i Juricu koji su mi puno pomogli oko sprovodjenja ove price i bili su prava IT podrska koja mi je bila potrebna. Takodje hvala ekipi e-fraga koji su uradili sve po dogovoru i maksimalno sve ispostovali. Ostale su nam sad jos neke stvari oko video materijala, ali polako. I naravno, jedno veliko hvala na majici! :) Na kraju, zahvalio bih se vama, igracima, bez kojih nista ovo ne bi bilo moguce. Ne samo sto ste dosli na ovaj turnir, nego sto ste u prethodnih 10 godina voleli ovu igru isto koliko i ja. Upoznao sam razne ljude i to zbog samo dva slova - "cs". Bilo je tu lepih, teskih, naprodnih, svadjalackih, slavljenickih momenata, ali na kraju se pamte samo pozitivne stvari i mogu reci lepe uspomene. Ovim novim generacijama bih pozeleo bar pola onoga sto smo mi doziveli kroz ovu igru, i siguran sam da ce biti pravi srecnici. Pozdrav svima do nekog sledeceg vidjenja, pa se nadam da cemo imati jos prilika za okupljanje. Ziveli! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 sve, sve ali kako sam se razbio u toku guranja tvoje makine iz snega :D ti za malo da puknes nosom u haubu, dobro si prosao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 (edited) ti za malo da puknes nosom u haubu, dobro si prosao :D dosta je veliki tako da nije prob :D @lesko brate sve za tebe <3 bice ovih dana intervjui Edited December 11, 2012 by mak1. Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 hahaha kako je propao lik kroz onaj sneg hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO! Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 (edited) Hvala ljudi na lepim recima, to je najveca nagrada koju mogu sad da dobijem. Mislim da je na kraju sve proslo u "najboljem" redu. Ovo prosto moram da stavim pod navodnike, jer nam se nisu pojavile ekipe vF i DPS i ostaje zaista veliki zal za time. Takodje, turnir je kasnio toliko samo zbog tog snega, inace bi to bilo "akademskih" sat, sat i po. Zelim da se zahvalim Gojku i Juricu koji su mi puno pomogli oko sprovodjenja ove price i bili su prava IT podrska koja mi je bila potrebna. Takodje hvala ekipi e-fraga koji su uradili sve po dogovoru i maksimalno sve ispostovali. Ostale su nam sad jos neke stvari oko video materijala, ali polako. I naravno, jedno veliko hvala na majici! :) Na kraju, zahvalio bih se vama, igracima, bez kojih nista ovo ne bi bilo moguce. Ne samo sto ste dosli na ovaj turnir, nego sto ste u prethodnih 10 godina voleli ovu igru isto koliko i ja. Upoznao sam razne ljude i to zbog samo dva slova - "cs". Bilo je tu lepih, teskih, naprodnih, svadjalackih, slavljenickih momenata, ali na kraju se pamte samo pozitivne stvari i mogu reci lepe uspomene. Ovim novim generacijama bih pozeleo bar pola onoga sto smo mi doziveli kroz ovu igru, i siguran sam da ce biti pravi srecnici. Pozdrav svima do nekog sledeceg vidjenja, pa se nadam da cemo imati jos prilika za okupljanje. Ziveli! Nebi bilo lose da organizujes jos neki turnir u bliskoj buducnosti, ipak si se pokazao kao mnogo dobar organizator.. Znam da trazim previse, ali mi "buduce generacije" ne mozemo da opstanemo ako cemo da visimo na online igranju.. Odigrao sam 1 turnir samo, tj ASUS gaming festival, i nesvakidasnje je to je sigurno, dosta ljudi sam upoznao sto je najbitnije, najmanje je bitno to sto sam igrao, naravno rundu kada dobijes na turniru je nesto mnogo lepo :D Voleo bi da neko kao ti, ili juric ili nzm ko vec organizuje turnire, da barem jos par godina se organizuju turniri, sto sad kod nas ne bi bilo turnira? Nek budu i cs:go i 1.6 turniri, da se jos nekad pojavi glorija... Stvarno bi bilo lepo :) Nemam nista protiv cs:go, naprotiv voleo bi da se igraju i turniri sa cs:go, ali nek budu i sa 1.6.. Jer mnogi od nas ne mogu da priuste normalan fps u cs:go.. :) Edited December 11, 2012 by LEO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Ako planiras da se takmicis, cs:go ti ne gine nazalost Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts