Popular Post iAN Posted November 22, 2012 Popular Post Report Share Posted November 22, 2012 (edited) Tuborg zurka, 24. novembar u Magacinu Depo poklanjam jednu kartu koju sam dobio za dz, pa cu je proslediti nekom kome se ide :D redovna cena ulaznica bila je 990 din, sada je 1190 Edited November 22, 2012 by iAN 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Ako niko nece, daj meni! :) Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted November 22, 2012 Author Report Share Posted November 22, 2012 Iskreno nisam nikog ni pitao, samo sam okacio na RUR :D Ostavi mi na pm ime i prezime, na koje ces podici kartu na ulazu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 koje drugarstvo:) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Фетбој има филтер "поклањам" за rss на интернет огласима : )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted November 23, 2012 Author Report Share Posted November 23, 2012 Poklonjeno, moze lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted November 23, 2012 Report Share Posted November 23, 2012 A jebote .. zasto nisam video ranije ovaj topic :(Bravo za drugarstvo ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts