nickwood Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Imam 13 PC igara na prodaju 10 su u full pakovanju, a dva su kuponi U pitanju je gomila igara za klince (prema rejtingu): Everyone: - Bratz Super Babyz 3+: - Sponge Bob Squarepants - Creature From The Krusty Krab Nighty Nightmare, Platinum Edition - Rayman - Raving Rabbids - Bee Movie Game - Zoo Tycoon, Platinum Edition - Open Season, Platinum Edition 7+: - Harry Potter and The Order of The Phoenix 12+: - Teenage Mutant Ninja Turtles, Platinum Edition - Star Trek Legacy, Exclusive Edition - Tom Clancy's HAWX igra + kupon M: - 2x Mafia II kupon Sve igre osim jednog HAWX i Mafia II su u pakovanju, neotvarane, ovi kuponi bi trebalo da rade, jer sam ja pre mesec dana iskoristio jedan za Mafia II i SF IV Ne bih da rasparčavam, već bih voleo da ode odjednom. Dajte neku normalnu ponudu, na zajebancije i zamene tipa: "imam dve godine star bojler, da ti doplatim još jednu crvenu..." ne odgovaram Kontakt isključivo na 064/6122926, SMS preferabilan Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Jesi li je makar SPRCO, ili čekate pubertet? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 šta su ti tačno ti kuponi? Se to aktivira negde or what? Also, šta je tačno TMNT Platinum Edition? Nešto ne mogu da iskopam po netu, a mrzi me da se trudim previše.... dalje od prve strane gugla... reklamiraj nam malo pls :P pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts