Litt Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Evo ga link, http://www.telekoplus.com/model.php?proiz=Samsung&model=Galaxy%20S2%20i9100%20White Nov kosta 339, zasto bi neko njemu dao 300? Da sam potencijalni kupac ne bih rizikovao za 39e iskreno, uzeo bih iz radnje, imao ozbiljnu garanciju i ne brinuo brigu. E sad, kad prelistas po oglasima, preskocis one nerealne koje traze 300e za tel star 6 meseci, mislim da to nikako nije ok cifra. Barem sa moje laicke tacke gledista. ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 (edited) i ti mu ponudiš 250, on ti kaže ne mogu ispod 265, i složite se, a ne da podjebavate čoveka što je tražio malo više. Istina je - to što TI nećeš dati 300€, možda ima NEKO ko hoće, a na tebi je kao kupcu da odlučiš samo da li ti se sviđa ponuda ili ne, da eventualno daš kontra ponudu i to je to, sve preko je suvišno. Bilo u malim oglasima ili u sred Maksi diskonta ili bilo koje druge prodavnice. Edited November 19, 2012 by CheighLee pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted November 19, 2012 Author Report Share Posted November 19, 2012 (edited) Evo ga link, http://www.telekoplu... S2 i9100 White Nov kosta 339, zasto bi neko njemu dao 300? Da sam potencijalni kupac ne bih rizikovao za 39e iskreno, uzeo bih iz radnje, imao ozbiljnu garanciju i ne brinuo brigu. E sad, kad prelistas po oglasima, preskocis one nerealne koje traze 300e za tel star 6 meseci, mislim da to nikako nije ok cifra. Barem sa moje laicke tacke gledista. lepo pise da je star(nov) manje od nedelju dana i da ima garanciju godinu dana. ne bitno. trolls gonna troll Edited November 19, 2012 by Manda- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Pa nisam ga ja trolovao sem sto sam napisao "310", nisam rekao da ne vredi nista. Mislim da je 300 mnogo ali nikad ne rekoh da on nema pravo da trazi toliko, niti da neko ne sme da mu plati toliko ;) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 (edited) Pa nisam ga ja trolovao sem sto sam napisao "310" jok, moj pokojni deda je :D Edited November 19, 2012 by CheighLee pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Bah, to je vise bio combo nego troll ;) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts