loco Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 eee gavro ovo ti je bila jedina prilika da dobijes gloriju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrk1 Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Ko spoji ovu dvojicu nenormalnih da komentarisu hahahaha :) <3 za Unku i Mrtju ahahaha :D morali smo pijani malo da se ispricamo :D Quote Nije mi dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi!. Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Ko je to igrao za dps? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post kobrica2004 Posted December 9, 2012 Popular Post Report Share Posted December 9, 2012 Da mi je neko rekao da cu ponovo pozeleti da igram kanter rekao bih mu da je lud ... ali ovaj osecaj je ne objasnjiv ... pre svega sam dosao tamo zbog svoje ekipe i da ispostujem njih pa i sve ostale ...bez ikakve obaveze da se nesto uradi jer bukvalno 2 godine nisam ovo upalio ... a vidim da je bilo nekih slepaca :) :* koji su vezbali :) salim se naravno ... posle ovog turnira imam zelju da Vam svim ponudim da se ja licno zauzmem da napravim jedan pravi ALL STARS turnir , ovaj je bio super ali su ispalili svi oni koji bi ovaj turnir uvelicali svojim prisustvom !!! moj plan je da se u januaru tacnije 15.01.2013 napravi jedan turnir u Kragujevcu kod mene u igraonici !!! a ja cu se potruditi da svi ucesnici dobiju majce na kojima ce biti njihova imena i ime turnira i jos neke nagradice .... ako ste zaiteresovani da otvaram temu :) ? ako hocete da umre 1.6 onda da ne otvaram :) POZDRAV SVIMA A NAJVISE ZA NEKOG LIKA KOJI ME ZVAO NA MOBILNI I PREDSTVLJA SE KAO PESKO ? :) DJORDJE PESKO CINI MI SE ? :) hahahaha 10 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 9, 2012 Author Report Share Posted December 9, 2012 HLTV Finala: 77.111.208.203:27055 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Zanimljiv mi je kobrin post, jos kad bi neko bio rad da iskopa onu wcg temu gde se ste se svi lepo svadjali.. Ne valja ovaj mir ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 svaka cast paku - retardi <3. ispratio sam sve iz daleke Swedske dok sam ovde ladio jaja uz ovaj moj mochni lap top i usb flash konekciju od 5mb, od 9 do 01. Zaspao sam na trecoj mapi. Odlicna organizacija, sneg je malo doneo kasnjenje turniru i steta sto se nisu pojavili garishoni, jbg kad se Mica ustekao za traktor s prikolicom iz Kaca :* leske , svaka cast. Ovo bolje da ne umre,mnogo je vece zezanj,nego novoosnovani klanovi sa najboljim igracima u SRB i CSgo-a. Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drasko Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 (edited) Drugari, hvala jos jednom na nagradi... Bice jos turnira - obecavam, ali na CSGO naravno... Cujem da je organizacija bila OK, drago mi je zbog toga, a ti Gaso pises o organizaciji turnira kao da si bio tamo :) Samo sedi ci-ku i budi spectator, to isto vazi za rumuna i kecmana, tako ste korisniji :D Po mom sudu turnir su osvojili "ozraceni", sobzirom da je i caln mith imao jednog "ozracenog" :D Dakle 6 "ozracenih" u FINAL-u. Jeabem vas pak-ovci, ni na ovoj zajebanciji zajedno sa emicom niste osetili prvo mesto na turniru, sad sam definitivno siguran da je Gavra maler, tog u buduce ne pustajte ni u spectatore da udje kad pak igra, a kamoli da bude clan ekipe :D Citiracu jedno cuvenog srpskog umetnika : "Zao mi je sto ste moja a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas upoznao ni pakao(kanter) mu nece tesko pasti..." p.s. Za kraj, bile lude godine uz cs, puno zajebavancije, putovanja, druzenja ( ko je umeo da se druzi ).... Unka manje se nerviraj plz, nemoj ko mali Mrka da ti skace pritisak pa da moras na rehabilitaciju na Zlatibor, ode mali danas boli ga tu-ki, sad ce da se druzi sa onima koji ma je ostala jos koja godina ;) Ziveo dRalE_caR ! :D Edited December 10, 2012 by drasko 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 (edited) ti si budala i debeo. I ozracen si isto, dobices kitu cokolade kad se vratim bote. NE MOZE DA BUDE ALL STAR TURNIR AKO KECMAN NIJE ZAIGRAO NA NJEMU. edit: i imas jedan post i bot si. Ti si jedini koji igra 10 godina , a i dalje se usere kad mu izadje neko i ne zna da nemsti sens! CAO http://www.youtube.c...h?v=R-aGfzV39Ak <3 Edited December 10, 2012 by pak.phanat1c Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Prvo bih zeleo da se zahvalim Lesku na ovom turniru i da mu cestitam kako se snasao obzirom da je prvi put organizovao CS event. Na ledjima je izneo ceo turnir, svaka cast Djole :)! Nemam zamerki, malo je kasnilo al to je ocekivano. Cak smo dobili i has pred finale + koka kola naravno :D. Super smo se proveli i steta sto nece biti vise ovakvih turnira, al zivot ide dalje jbg.. GJ! Bilo je lepo videti vas sve opet. Opasne njuske su dosle na turnir, bas mi je drago sto ste se iscimali i odvojili vremena za ovo kratko druzenje :). Steta za ekipu vF, greota sto nisu dosli jer su zanimljiv deo srpske CS istorije :). Cestitam mojim mejtovima Delti i eXe-u, dodju momci posle 3 godine i osvoje turnir :D! Mnogo dobar kanter, nije bas neki visok nivo igre ali je svakako bilo zanimljivo i napeto. Odavno nisam igrao turnir sa ovoliko emocija i neizvesnih rundi :D. Svaka cast pak-u, momci su igrali odlicno ceo turnir. GG svima, mislim da bi to bilo to od 1.6 kantera nazalost, bar za sad (nadam se da ce GO imati istu sudbinu kao Source). <3 Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
drasko Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 http://images.4chan.org/gif/src/1354646554275.gif Gasina keva igra GOLF :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanch#1e Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 Jako Jako lep turnir , Svaka cast za org sve je bilo kako treba. Gojko sve lepo pripremio, strim u fullu kassad moze na BBC sredicu mu sljaku. Svi su imali zelju za pobedom dok sa druge strane niko nikom nije zeleo lose prava retkost nema sta :) Bilo je klope , sokica a i sprdnje - Lesko svaka ti cast! Koliko sam mislio na mixu da si dosadan toliko si me odusevio kao domacin, organizator i covek. poz iz Pazove svima ps iggy nije spavao celu noc :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 "Svi su imali zelju za pobedom" rtp dislikes this Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted December 10, 2012 Report Share Posted December 10, 2012 "Svi su imali zelju za pobedom" rtp dislikes this HHAHAHAHA :D rtp burazeri ! wand bracala <3 GABIII :* Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrorz Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Stvarno sve pohvale za organizaciju, sto se mene tice cista 10ka. Bilo je lepo vratiti se posle 4 godine neigranja zbog ovoga, najvise zbog gomile ljudi koje nisam video bas dugo! I naravno kbp burazeri <3 p.s. HOGAR PROSAO GRUPE!!! :D Quote KRIK BESNOG PILETA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Slike sa tura - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.404052619670566.92587.196726583736505&type=1 Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts