Rasko123 Posted November 11, 2012 Report Share Posted November 11, 2012 Kao sto naslov kaze prodajem huntera na serveru Outland Ally. http://eu.battle.net...nd/Smrda/simple Sve mozete videti i sami al evo ukratko: 525 profesije : Inscription / Herbalisam 102 peta. 78 maunta,medju kojima su: Swift White Hawkstrider, Raven Lord, Winterspring Frostsaber, Red Qiraji Crystal , X53 rocket,cenarion hypolgryph , i jos dosta dobrih i zanimljivih al ne tolko rare maunta. 6 fos , jos jedan kad se predje 9k achieve cap sto moze lagano. Oko 30k golda , i jos 50,60k u matts ,darkmoon trinkets. ( ima sklopljen hunter trinket, samo treba da se saceka darkmoon) Acc uplacen jos 2 meseca. Alts sve sami low lvli jedino kao neki malo veci al i on je mali 55 Priest i ja msm 40 rogue.. Prvi sam vlasnik , sav info imam od acca. Acc je registrovan na UK tako da mozete da placate gametime preko RAF-a . ( 5k golda mesec dana kod coveka sa kojim cu vam dati kontakt) . Tako da je jedino ulaganje u ovaj acc kupovina u startu:)) Necu ga dati za male pare,posto mi nije hitno da posto poto prodam acc... al necu ni da trazim 500e za acc.. Kontakt : PM : 064 611/64/58 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts